Gevoelige, gepassioneerde ondernemer zoekt een aantrekkelijke, vrouwelijke dame die van reizen houdt

Man | 40-60

Facts: 49 jaar oud, woonachtig in Amsterdam

Een intelligente, gedreven en artistieke man. Geboren in Mexico City en op achtjarige leeftijd met zijn moeder naar de VS verhuisd. Hij ontwikkelde sterke vriendschappen en kijkt positief terug op zijn jeugd.

Hij heeft twee grote passies: kunst en geschiedenis. Het was dan ook een logische stap voor hem om kunstgeschiedenis te gaan studeren aan de universiteit. Tijdens zijn bachelor volgde hij een semester in Europa, waarna hij versteld stond van alle schatten die historisch Europa herbergt. Eenmaal terug in de VS ging hij aan de slag als Art Director en fotograaf voor een grote uitgeverij waarna hij overstapte naar een totaal ander en meer technisch bedrijf. In 2004 begon hij samen met een zakenpartner zijn eigen bedrijf (in techniek). Nu, twintig jaar later, heeft het bedrijf grote (succesvolle) internationale stappen gezet en is het niet meer weg te denken uit de markt.

Tijdens de pandemie ontdekte hij dat hij meer wilde doen met zijn passie voor kunst en architectuur. Hij bezocht Amsterdam en werd verliefd op de stad en de Nederlandse cultuur. In 2022 besloot hij voorgoed naar Nederland te verhuizen. Hij woont op een prachtige plek in het centrum van Amsterdam. Hij vindt het leuk om de taal te leren en zich onder te dompelen in de Nederlandse cultuur. Daarnaast is hij graag in de natuur; fietsen, wandelen en hiken. Ook gaat hij graag op pad om te fotograferen, kunstgaleries te bezoeken of een hapje en drankje te doen buiten de deur.

Hij heeft in het verleden een lange relatie gehad, maar hij heeft geen kinderen. Hij vond en vindt de ‘vaderrol’ niet bij hem passen. Hij geniet enorm van zijn vrijheid en de spontaniteit om te gaan en staan waar hij wil. Nu hij helemaal gesetteld is in Nederland, kijkt hij er erg naar uit om zijn leuke leven weer met iemand te delen. Natuurlijk is het een groot voordeel als zijn toekomstige partner ook van kunst en architectuur houdt, maar het is nog belangrijker dat zij net als hij de vrijheid heeft om te reizen. Hij valt voor een niet al te lange vrouw (graag kleiner dan 1.65m) met een normaal/slank postuur, die zich zowel op haar gemak voelt zonder veel make-up, maar ook graag moeite doet om zichzelf mooi te maken als ze uitgaan. Een dame met wie hij zijn interesses en ervaringen kan delen en die zich kwetsbaar durft op te stellen. Een zachtaardige, lieve en ondernemende dame die samen met hem de wereld wil ontdekken. Hij vindt het heel aantrekkelijk als ze gepassioneerd is in de dingen die ze doet.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Gevoelige, gepassioneerde ondernemer zoekt een aantrekkelijke, vrouwelijke dame die van reizen houdt

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.