Creatieve ondernemer zoekt authentieke, gepassioneerde vrouw

Man | 60+

Facts: 61 jaar, woonachtig in ’t Gooi

Een charmante, sympathieke en positieve man. Voor hem is het glas altijd halfvol. Hij geniet van het leven en woont in ’t Gooi, maar is in het weekend ook vaak te vinden in zijn tweede huis in het oosten van het land.

Hij heeft een indrukwekkende carrière in de muziekindustrie. Hij startte als perspromotor en eindigde als President International van een van de grootste internationale muzieklabels. Hij reisde de hele wereld over en woonde een tijdlang in New York, Canada en Londen. Op dit moment werkt hij een stuk minder, hij vervult bij verschillende bedrijven de rol als aandeelhouder en hij zit in de Raad van Advies.

In zijn vrije tijd bezoekt hij het theater, gaat naar concerten, de bioscoop, musea en houdt van lekker uit eten of borrelen met vrienden. Tuinieren is een enorme passie van hem. Daarnaast werkt hij bij de brandweer. Hiervoor traint hij 3x per week om fit te blijven. Dit werk geeft hem enorme voldoening. Zijn ideale vakantie is een combinatie van een citytrip en strandvakantie. Hij zou nog heel graag een mooie rondreis maken door Japan of Latijns-Amerika. Hij staat midden in ’t leven, heeft een grote vrienden- en kennissenkring, is extravert en outgoing. Hij heeft uit een eerder huwelijk een dochter (zij is inmiddels 23 jaar).

De vrouw die bij hem past is een vrouwelijke en vrolijke verschijning met een open, sterke en warme persoonlijkheid. Ze is empathisch, intelligent, liefdevol, authentiek, en ze staat actief en ondernemend in het leven. Hij vindt het fijn om iemand aan zijn zijde te hebben die wat te vertellen heeft, die ook een mooie carrière heeft (gehad) en met wie hij kan sparren over van alles en nog wat. Naast dat ze elkaars humor goed kunnen waarderen, is het ook fijn, wanneer zij hem af en toe tegengas kan bieden. Zijn ideale vrouw begrijpt een creatieve en ondernemende geest.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Creatieve ondernemer zoekt authentieke, gepassioneerde vrouw

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.