Sportieve, knappe dame zoekt ondernemende en intelligente man!

Female | 30-40

Facts: 36 jaar, 1.70m lang, woonachtig in Amsterdam

Ze is een aantrekkelijke dame om te zien (vrouwelijk gekleed) met een open uitstraling. Na haar universitaire opleiding is ze aan de slag gegaan bij een Multinational. Ze is ambitieus en gedreven maar ze heeft een goede balans gevonden tussen werk en privé. 

Ze is opgegroeid in een warm gezin in het midden van het land. Met haar broers en ouders heeft ze een hechte band. Vrienden zijn belangrijk voor haar. Ze kan genieten van een goed gesprek en een goed glas wijn. Zo nu en dan naar een feestje of festival vindt ze ook leuk. Ze is sportief (hardlopen, hockey, skiën) en ze houdt er een gezonde levensstijl op na. Andere interesses? Reizen, een avondje naar het theater en koken. Dit laatste doet ze geregeld voor een groep vrienden. 

De man die we voor haar zoeken is vrolijk en ondernemend. Hij heeft zijn leven op de rit en is stoer maar ook lief. Ze vindt het aantrekkelijk als hij gepassioneerd is in de dingen die hij doet. Hij heeft een kinderwens (op termijn). Graag gaat ze samen met hem genieten van een goed glas wijn, een feestje of een mooie reis.

 

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Sportieve, knappe dame zoekt ondernemende en intelligente man!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.