Home / Werkwijze DTNG.

De werkwijze van DTNG.

DTNG. is kwalitatieve matchmaking op maat voor hoogopgeleide 30+ vrijgezellen in Amsterdam. Om de juiste date te vinden is het belangrijk dat we je persoonlijke wensen en voorkeuren leren kennen. Wat je kunt verwachten lees je hieronder.

Waarom DTNG.?

Na je aanmelding op de website nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met je op en plannen we een persoonlijk gesprek. Om voor jou de perfecte match te vinden zijn we benieuwd wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie.

Na het intakegesprek en de persoonlijkheidstest schrijven we een beknopte profielschets en we ontvangen daarvoor graag een leuke foto van je. Hierna gaan we meteen voor je op zoek! We komen niet met de eerste de beste bij je aan, maar gaan grondig en zorgvuldig te werk. Soms gaat dit snel, soms heeft het wat meer tijd nodig. Na het vinden van een match laten we je dit natuurlijk meteen weten. We bespreken samen het profiel, laten je de foto zien en vertellen je waarom we denken dat hij of zij goed bij je past.

Zijn jullie beiden enthousiast? Dan gaan jullie op date! Inspiratie nodig waar af te spreken? We helpen je graag. Als ervaringsdeskundigen kennen we de beste plekken in Amsterdam om ongedwongen af te spreken. Na je date willen we natuurlijk heel graag weten hoe het gegaan is en of jullie op tweede date gaan. Wel een leuke avond gehad, maar nog geen ‘match made in heaven’? In dat geval gaan we meteen weer voor je op zoek.

Wij garanderen in de eerste 3 tot 4 maanden al drie passende match voorstellen op maat. Leidt dit niet tot het gewenste resultaat? Geen zorgen. Wij blijven een jaar lang kandidaten kwalificeren en voorstellen. Daarnaast word je ook uitgenodigd voor onze evenementen (denk aan een wine tasting) of een lezing over (liefdes)geluk. En je kunt altijd aankloppen bij onze matchmakers voor advies of coaching.

Een eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Besluit je daarna bij ons in te schrijven dan sluit je een abonnement af voor 1 jaar voor €1295,- (incl. 21% btw). We blijven gedurende jouw lidmaatschap actief geschikte kandidaten selecteren. Net zolang jij dit wenst.