Vacature: DTNG. Exclusive Ambassadors (parttime)

Lotte Ditzel | woensdag 22 maart 2017

DTNG. Exclusive is een tailor made matchmaking bureau dat zich richt op het samenbrengen van succesvolle, hoogopgeleide mannen en vrouwen in de leeftijd 35 tot 55 jaar. Het zijn mensen die vol in het leven staan en een partner veel te bieden hebben. Denk aan artsen, advocaten of succesvolle ondernemers. Zij hebben specifieke wensen en zijn kritisch in hun keuzes. Logisch dat zij niet dagelijks gelijkgestemde singles tegenkomen. DTNG. Exclusive kan daarom uitkomst bieden. Vanwege sterke groeiambities is DTNG. Exclusive op zoek naar:

DTNG. Exclusive Ambassadors

die verantwoordelijk worden voor het vergroten van de landelijke naamsbekendheid en het genereren van leads. In eerste instantie gaat het hierbij om het proactief traceren en selecteren van hoogopgeleide singles via onder andere:

  • social media kanalen
  • events
  • eigen netwerk

Met de mogelijkheid om – na gebleken geschiktheid – door te groeien naar de functie van Personal Matchmaker. Binnen deze functie wordt jij o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het voeren van face to face intakegesprekken
  • Het matchen van kandidaten
  • Het organiseren van dates en events

Jouw profiel

Het gaat in eerste instantie om een parttime functie, prima te combineren met een andere baan.  Je bent flexibel en vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan het levensgeluk van andere mensen.

Andere criteria voor deze functie:

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en koppelt een analytisch denkniveau aan een goed ontwikkeld inlevingsvermogen. Je bent discreet en integer
  • Je hebt een ruim netwerk en weet dit op actieve wijze verder uit te breiden en te mobiliseren
  • Je bent commercieel, ondernemend en representatief. Gezien de doelgroep verwachten wij minimaal een HBO opleiding en een leeftijd van 30 jaar of ouder

Wat we bieden

Heb jij een passie voor liefdesgeluk en denk jij een bijdrage te kunnen leveren in deze start-up? Binnen DTNG. Exclusive is veel ruimte voor goede ideeën, groei en ontwikkeling. Jij bouwt mee aan het succes! Salaris wordt bepaald wanneer de targets zijn gesteld.

Wat is je volgende stap?

Herken jij je in dit profiel? Stuur je CV en een heldere motivatie brief naar lotte@dtng.srvrud.nl

Heb je nog vragen over de functie of over DTNG. Exclusive als werkgever? Neem dan contact op met Lotte Ditzel (Oprichtster) via lotte@dtng.srvrud.nl of via 06-42249989

Lees meer over DTNG. Exclusive op https://dtng.nl/dtng-exclusive/