Home / Team  / Sanneke Ringeling

Sanneke Ringeling


Na 15 jaar buitenland en een studie Internationale Communicatie in Groningen, heb ik uiteindelijk mijn hart verloren aan Amsterdam. Letterlijk en figuurlijk. Mijn droomman ontmoette ik in “De Kleine” zo’n 14 jaar geleden. 4 huizen, 3 banen, 2 landen, 2 dochters, 1 huwelijk en wonend buiten de ring, is hij het nog steeds. Nu weet ik, liefde kan je zomaar overkomen, op de meest onverwachte plekken onder de minst logische omstandigheden en wow wat is het een verrijking.

Jarenlang ben ik marketing director geweest bij een Billion Dollar Company uit San Francisco, verantwoordelijk voor de internationale expansie. Vanaf dag één is het een geweldig avontuur geweest, veel reizen, veel werken, pionieren, veel feest en het allerbelangrijkste heel veel geweldige mensen ontmoet. Ik vond het een eer om manager te zijn, de juiste drijfveren te ontdekken en te ontplooien, connecties te maken en het beste uit mijn teams te halen. Dit laatste heeft mij doen besluiten dat ik nooit meer anders wil;  Mensen begeleiden in de zoektocht naar persoonlijke voldoening; waaronder het vinden van de ware liefde.

Met al een paar gelukkige relaties op mijn naam, is het een eer om samen met jou op zoek te gaan naar jouw partner. We maken er een leuke, doeltreffende, luchtige en verrassende zoektocht van!

AMBASSADOR