Home / Team  / Lotte Ditzel

Lotte Ditzel


Vanuit mijn professionele ervaring als psycholoog, headhunter, vrijgezel én matchmaker heb ik passie voor het verbinden van mensen. Ik ben een natuurlijke netwerker en heb oprecht interesse in de mens. Ik weet hoe ik mensen goed moet leren kennen, kan snel tot de kern komen en kan zo de juiste connectie vinden tussen verschillende persoonlijkheden. Mijn grote netwerk helpt daarbij om snel een geschikte match te vinden. Op dit moment werken we met een team van vier Ambassadors. Allemaal super slimme en gedreven dames die net als ik heel graag mensen gelukkig maken in de liefde!

Wat is volgens jou de succesformule voor een goede relatie?

Voor het creëren van een goede relatie begint alles eerst met de IK vraag. Ben je happy met jezelf? Weet je wie je bent? Waar je voor staat? Wat je te bieden hebt? En wat je gelukkig maakt? Zonder heldere antwoorden op deze vragen wordt het lastig een nieuwe relatie aan te gaan. Het intakegesprek met bijbehorende test biedt de mogelijkheid antwoorden op deze vragen te formuleren.

Daarnaast houdt een goede relatie met name stand wanneer er sprake is van gelijkgestemdheid op het gebied van normen en waarden, denkniveau en gezamenlijke interesses.

Ben je happy met jezelf en is er voldoende gelijkgestemdheid dan wordt een nieuwe relatie een aanvulling en geen invulling. Tot slot zorgt een gezonde dosis vrijheid binnen een relatie ook voor geluk. Opvallend is dat mensen die dit ‘vrijheidsgevoel’ ervaren juist meer bij elkaar willen zijn. Liefde en genegenheid met behoud van eigen identiteit!

FOUNDER