Roos Van Ginkel

Onderscheidend door: creativiteit, ambitie en enthousiasme

Focus op label: 30-40 

Ik geloof dat échte liefde bestaat. Niet gek dat ik daarom altijd al wilde werken voor een bedrijf als DTNG., dat als cupido fungeert. Met veel enthousiasme ondersteun ik Lotte met het uitvoeren van marketingactiviteiten en het intakeproces. 

Naast mijn werkzaamheden voor DTNG. volg ik ook nog de master Communication and Cognition aan de Universiteit van Tilburg. Na het afronden van de studie Communicatie merkte ik dat ik niet uitgeleerd was en meer diepgang zocht op het gebied van psychologie en communicatie. Door de kennis die ik al heb opgedaan als Social Media Manager ben ik goed op de hoogte van alle ins en outs van marketing en hoe dit geoptimaliseerd kan worden. Door dit te combineren met de kennis die ik opdoe bij mijn master, ben ik helemaal up-to-date van alle marketingtrends en ontwikkelingen. Dit vertaal ik door naar content met het schrijven van blogs, creëren van visuals voor sociale en het opzetten en beoordelen van onderzoeken. 

Ik heb elke dag een brede lach op mijn gezicht, want ik vind niks mooier dan anderen gelukkig maken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat liefde dit mogelijk maakt.

Lees meer op LinkedIn