Ron Meulmeester - Matchmaker van relatiebemiddelingsbureau DTNG

Ron Meulmeester

Matchmaker en Advocaat

Onderscheidend door: kritische blik, groot netwerk en empathie  

Focus op label: 40-60

Als advocaat ervaar ik dagelijks hoe mensen met elkaar omgaan. Vaak is dat op een respectvolle en inspirerende wijze; soms is dat helaas niet het geval. Wanneer mensen niet (meer) gelukkig of tevreden met elkaar zijn, kunnen situaties ontstaan waaruit zelden een echte winnaar voortkomt. Als advocaat is het mijn taak om zulke processen in goede banen te leiden en samen naar de best werkbare oplossing te werken. Dat vergt mensenkennis en een groot empathisch vermogen!  

Ik heb ruim 25 jaar ervaring en ik heb, gedurende die jaren, heel veel mensen bijgestaan. Dé kernwaarde van het werken met mensen is het besef dat de basis voor een gelukkig leven eerst bij jezelf begint. Zodra je weet wat je zelf wilt en wat je zoekt, is het nog maar een kleine stap om erachter te komen wie en wat goed bij jou past. Ik wil je daar graag bij helpen. Zo kan je uiteindelijk zelf ook betere keuzes maken.

Mijn aanpak is positief kritisch en gericht op resultaat. Én met respect voor jou en wie jij bent. Ik luister goed naar jouw verhaal, ik vraag door, ik confronteer je én ik maak je bewust van jouw manier van denken. Zo help ik jou op weg naar de juiste match!