Mirjam Boer

Matchmaker / relatiebemiddelaar

Onderscheidend door: sterk empathisch vermogen en groot netwerk

Focus op label: 30-40 en 40-60

Mijn passie is om mensen met elkaar te verbinden, dit komt tot uiting in mijn werk binnen de recruitment maar ook in de liefde!

Mijn hele professionele carrière houd ik me bezig met hoe en waarom mensen een klik met elkaar kunnen hebben. Soms is het de juiste studieachtergrond, (werk)ervaring of de juiste blik in de ogen om een functie aan te kunnen. Per keer is het maatwerk. De zakelijke liefde moet immers van beide kanten komen en dat is soms hard werken.

Voor een liefdesrelatie geloof ik ook in maatwerk. Moderne technieken als swipen of liken helpt vaak niet bij het vinden van een langdurige relatie. Ik geloof dat een sterke relatie begint bij het eerst vinden van zelfliefde en het oprecht openstaan voor de ander, ondanks dat hij of zij niet direct voldoet aan het “eisenlijstje” . 

Ik leef vanuit mijn hart en ben sterk empathisch durf ik van mezelf te zeggen. Ik wil echt met mensen in gesprek om te begrijpen wat ze beweegt. Ik zie het vinden van een relatie match als een enorme leuke uitdaging elke keer weer. Met mijn grote netwerk kan ik ook direct waarde toevoegen. Ik zal dan ook altijd voor je klaarstaan om je te helpen met het vinden van de liefde!