Merel Nijman

Onderscheidend door: nieuwsgierig, betrokken, creatief en enthousiast.

Ik kan wel zeggen dat liefde mijn drijfkracht is. Ik ben een gevoelsmens en houdt er ontzettend van om hier mee bezig te zijn. Het liefste hoor ik alle verhalen aan en ben ik ook altijd bereid te helpen. Toen ik hoorde van DTNG. wist ik ook, dit is voor mij weggelegd! Ik houd de Socials bij en ondersteun Lotte waar nodig bij het intakeproces. 

Naast met plezier te werken bij DTNG. volg ik ook nog de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam en woon ik in Amsterdam sinds kort. De studie bestaat uit communicatie, marketing en multimedia vakken. Hier leer ik dus de ins en outs van marketing wat ik weer kan gebruiken in mijn functie als Social Media Manager bij DTNG. Naast veel bezig te zijn met blogs schrijven en alle marketing vind ik het ook heel leuk om singles te begeleiden in hun zoektocht naar nieuwe liefde. 

Elke dag is er weer een nieuwe uitdaging en juist die diversiteit trekt mij zo aan bij DTNG. Ik heb zelf al de nodige ervaring in de liefde en ik weet dat het echt bestaat, dus hopelijk kan ik nog veel mensen hierbij helpen.