Martine Nijstad

Matchmaker / relatiebemiddelaar

Onderscheidend door: empathie, creativiteit en enthousiasme

Focus op label: 30-40 en 40-60

Enthousiast en met positieve energie ga ik de verbinding aan! In mijn werk bij diverse corporates hield ik van teamwork en leerde ik dagelijks wat de kracht van een goede relatie kan zijn. Als bruggenbouwer ga ik voor de personal touch, geef ik net dat beetje extra voor een fijne samenwerking en leer ik graag de mensen om mij heen beter kennen.

Tijdens mijn studie koos ik voor marketing omdat de psychologische kant zo waanzinnig interessant is. Wat drijft een mens? Waarom maak je bepaalde keuzes? En welke rol speelt het onderbewustzijn? Daarbij ben ik ontzettend nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd in andermans verhalen.

En dan nu matchmaker! Want hoe leuk is het om nieuwe mensen te ontmoeten, in de meest openhartige vorm en dan óók nog mogen helpen bij dat extra beetje geluk. De bonus, de kers op de taart, dat wat het leven allemaal nog nét wat leuker maakt! 

Met een open mind ga ik het gesprek met je aan, ik daag je net zolang uit tot ik weet wie ik voor me heb, als het nodig is denk ik out-of-the-box en ik laat me graag verrassen door jouw unieke persoonlijkheid.

Wat maakt jouw date tot een tweede? Wat vertelt jouw date over jou? En waarom is de derde wél een match? Een persoonlijk avontuur dat we allebei volop en met open vizier aangaan. Gevraagd en ongevraagd advies wanneer nodig. En vooral veel plezier. Want dat is toch ook waar het om draait?

Samen maken we jouw zoektocht tot een succes!

Lees meer op LinkedIn