Marie-José Bosch

Eigenaar en Matchmaker

Onderscheidend door: pragmatische insteek, empathie

Focus op label: 30-40, 40-60

Marie-José Bosch: Ik ben een doener en van nature geïnteresseerd in mensen. Dat zijn twee eigenschappen die mij goed van pas zijn gekomen in mijn leven en in mijn loopbaan. Als media consultant was het mijn opdracht om meerdere, soms tegenstrijdige, belangen te behartigen en tegelijkertijd mooie resultaten te boeken. Dat is hard werken voor en met mensen.

Natuurlijk, elke consultant is in staat om koopsignalen op te pikken en in actie te komen. Ik heb altijd mijn best gedaan om tot de kern bij iemand te komen en zo in te schatten waar iemand nou echt behoefte aan heeft. Door de juiste vragen stellen, tussen de regels door te lezen en te blijven doorvragen wanneer mijn gevoel dat aangeeft. Want maatwerk zorgt altijd voor een betere oplossing.

Datzelfde doe ik voor jou als matchmaker: ik investeer in jou. Wat je van mij krijgt is nooit een standaard aanpak, maar maatwerk. Mijn nieuwsgierigheid helpt me om de vraag achter de vraag te stellen en je bewust te maken van jouw wezenlijke vragen. Wat ik zie van jou zal ik reflecteren, ik neem je mee in mijn observatie van jou.

Ik neem alle tijd voor je zolang dat nodig is en zal samen met je doorpakken wanneer dat kan.  

Samen gaan we voor de beste match!

Partnership

Marie-José Bosch partner DTNG.

DTNG. is sinds de oprichting flink gegroeid en heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt, dit gaf de ruimte voor een extra partner. In mijn tijd als matchmaker voor DTNG. ben ik gepassioneerd geraakt over de zoektocht naar liefde en geloof ik zo in onze missie een nieuwe standaard te zijn in professionele matchmaking, dat ik deze kans met beide handen gegrepen heb.

Lotte en ik vormen een krachtige combinatie omdat we elkaar aanvullen, kritisch naar elkaar zijn en elkaar elke dag uitdagen om te groeien, te innoveren en kwaliteit te leveren.
Aldus Marie-José Bosch

Lees meer op LinkedIn