Hans Siertsema

Matchmaker / Relatiebemiddelaar

Onderscheidend door: enthousiasme, oprechte interesse en positieve levensinstelling

Focus op label: 40-60 en 60+

Mijn leven staat in het teken van de liefde tussen mensen en de liefde voor het leven.

De mens achter de persoon boeit mij in het bijzonder: wat vindt iemand werkelijk en hoe kom je echt nader tot elkaar. Wat motiveert je, waardoor wordt de ander geraakt wat laat het hart sneller kloppen?

Ik ben nieuwsgierig ingesteld en geef mij snel bloot, ben niet bang mijn kwetsbaarheid te tonen en te delen wat mij bezighoudt. 

Daardoor ben ik zeer benaderbaar en kan ik me goed in je verplaatsen en aanvoelen waar je naar op zoek bent. Mijn enthousiasme en positieve levensinstelling heeft me een enorme verdieping en betekenisvol leven geschonken. De liefde valt me toe: ik ben een bevoorrecht mens en stel me ten doel jouw leven met een echte levenspartner te vervolmaken. 

Mijn achtergrond en ervaring zijn tweeledig: diverse commerciële en leidinggevende functies in het multinationale bedrijfsleven in fast moving consumer goods, en entrepreneur ondernemer in diverse sectoren. 

Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven. Zij heeft ons 2 meiden en 2 jongens gegeven en is altijd blijven werken als tandarts met een eigen praktijk. We wonen ruim 30 jaar in Rotterdam. Een bruisend en levendige stad vol ontwikkelingen en eigenlijk een groot dorp met vele clubs en ontmoetingsplekken. 

Genoeg aanknopingspunten voor een succesvolle liefdes match!