Daphne Bakker - Matchmaker van Relatiebemiddelingsbureau DTNG

Daphne Bakker

Matchmaker / Relatiebemiddelaar

Onderscheidend door: oprechte interesse in de mens, energie, inlevingsvermogen, eerlijk- en duidelijkheid, integriteit.

Focus op label: 40-60

Voor mij is het een journey en een logische stap om naast mijn werk als Interim- Project manager in te stappen bij DTNG. Ik merkte door de ervaring met een scheiding voor mij persoonlijk, maar ook de dating markt zoals hij nu bestaat er toch meer uit te halen zou moeten zijn om weer echt connected te zijn met elkaar. Echter hoe werkt dat tegenwoordig in de wereld van dating app’s, drukke en verantwoordelijke banen, succesvol willen zijn, sporten en sociaal leven. Hoe ontmoet je weer echt iemand? Ik merkte in mijn nabije omgeving dat meerdere mensen hierdoor getriggerd werden en ik ben dit verder gaan onderzoeken. Al snel kwam ik in contact via mijn netwerk met Lotte en Marie- José. Wauw, er was direct een instant click met beide dames, een fijne, goede energie die er gelijk was. Daarnaast echte professionals in hun vak. Kortom het werd voor ons een logische stap om samen verder te gaan om deze journey voort te zetten met de andere DTNG. collega’s.

In mijn werk als Interim manager, Project manager heb ik vaak te maken met veranderingen of het managen van verwachtingen binnen diverse corporates. Het adviseren en managen van diverse stakeholders binnen grote organisaties helpt mij om de taal te kunnen spreken van behoeftes. Daarnaast is het prettig als je empathisch vermogen goed ontwikkeld is in mijn werk. Iets goed kunnen doorgronden en daar een passende oplossing voor bedenken is iets waar ik dagelijks mee te maken heb. 

Voor mij de is de combinatie van Interim Management en de bemiddeling als Matchmaker geweldig. De 1 op 1 gesprekken die ik als Matchmaker met cliënten in hun persoonlijke omgeving heb en het echt hebben over de aanvulling in je leven en niet de invulling in de vorm wie of wat dat dan is, is een mooi, persoonlijk en zeer bijzonder liefdevol proces. Ik voel me elke dag weer dankbaar en ben een blij persoon dat ik hier onderdeel van mag uitmaken. 

“I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” 
― Maya Angelou