Carolien Oor

Matchmaker / Relatiebemiddelaar

Focus op label: 40-60

Onderscheidend door: Inlevingsvermogen, Betrokken, Sensitief, Doelgericht

Voor mensen iets betekenen, mensen een stap verder helpen, mensen nog gelukkiger maken zit in mijn DNA. Met mijn jarenlange werkervaring als loopbaancoach bij diverse bedrijven heb ik de afgelopen jaren veel mooie outplacement- en loopbaantrajecten mogen doen. Mensen daarbij weer in hun kracht zetten, vertrouwen geven en nieuw perspectief bieden heb ik met heel veel passie gedaan. Altijd vanuit de kern van de persoon zelf, begrijpen wat iemand drijft, waar iemand gelukkig van wordt. Met veel enthousiasme, een gezonde dosis humor en gedrevenheid ga ik voor het beste resultaat.

De overstap naar Matchmaker is voor mij de overtreffende trap om mensen te mogen helpen met het vinden van nieuw liefdesgeluk!
Met al mijn kennis en ervaring vanuit coaching, mijn verzorgende en verbindende kant om iemand echt te helpen wil ik graag samen met jou via een persoonlijke kennismaking ontdekken wie je bent, wat je zoekt in een nieuwe partner en weten waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Tijdens deze zoektocht naar jouw potentiële liefde zal ik je vrijblijvend van adviezen en persoonlijke coaching voorzien mocht je daar behoefte aan hebben. Mijn aanpak is persoonlijk en voel me altijd zeer betrokken maar ben ook gedreven om op zoek te gaan naar de perfecte liefdesmatch!

Wie ben ik nog meer? Ik woon in het gezellige en mooie Haarlem, samen met mijn man en twee dochters van 17 en 19 jaar. 

Lees meer op: LinkedIn