Home / Oprichtster Lotte

Over Lotte, founder van DTNG.

Wat is DTNG.?
DTNG. is geen datingsite, maar persoonlijke en kwalitatieve matchmaking op maat. We leren je kennen in een persoonlijk gesprek en gaan dan met veel passie voor je op zoek naar iemand die dezelfde waarden, interesses en stijl van leven deelt.

Waarom ben je DTNG. begonnen?
Toen ik zelf nog vrijgezel was ontdekte ik de datingmarkt en apps als Tinder en Happn. Leuk, dacht ik eerst! Maar al snel merkte ik dat het me veel tijd kostte en dat de kwaliteit van de dates vaak tegenviel. Van mensen om mij heen hoorde ik vergelijkbare verhalen. En dat terwijl er in Amsterdam toch echt heel veel leuke, succesvolle, ambitieuze en hoogopgeleide singles wonen! Omdat ik ervan overtuigd ben dat een persoonlijke benadering beter werkt en hier behoefte aan is ben ik DTNG. begonnen.

Ik heb toch helemaal geen professionele matchmaker nodig. Waarom moet ik mij inschrijven?
Waarom zou je het niet doen? In het slechtste geval heb je een leuke avond gehad, in het beste geval komt er een vervolg met een leuke vrouw of man. Persoonlijke matchmaking is in Londen of New York al de normaalste zaak van de wereld. Ook in Amsterdam hebben we een druk leven en waarom zou je het vinden van liefde aan het toeval overlaten? Het bespaart je tijd, je ontmoet leuke mensen en verhoogt de kans op succes in de liefde.

En waarom dan bij DTNG.?
Vanuit mijn professionele ervaring als psycholoog, headhunter, vrijgezel én matchmaker bij DTNG. heb ik passie en ervaring voor het verbinden van mensen. Ik weet hoe ik mensen goed moet leren kennen, kan snel tot de kern komen en kan zo de juiste connectie vinden tussen verschillende persoonlijkheden. Mijn grote netwerk helpt daarbij om voor jou de geschikte date te vinden.

Kun je nog wat meer over jezelf vertellen?
Ik ben ambitieus, doelgericht en oprecht geïnteresseerd in anderen. Samen met mijn passie voor het verbinden van mensen helpt dit mij de juiste partner voor je te vinden. Ik ga vol energie voor je op zoek en zet alles op alles om er een succes van te maken!