Netflix & chill avond? Deze vijf films moet je gezien hebben!

Roos van Ginkel | woensdag 14 oktober 2020

Een Netflix & chill avond. Je bent niet de enige die dit de laatste tijd vaak doet. Het slechte weer,  de aangescherpte maatregelen door corona en de komst van cuffing season helpen hieraan mee. Wist je dat Netflix de grootste stijging in het aantal abonnees ooit heeft ervaren? Daarom geven wij hier 5 tips voor een aantal films die je samen met je lover kunt kijken. Zo kom je de komende tijd weer even door!

1. The Tourist

Er zijn een aantal films die je gewoon gezien moet hebben. The Tourist is er één van. Het is een romantische film, met een vleugje humor en veel actie. Dat maakt deze film leuk voor zowel mannen als vrouwen. Het verhaal gaat over Frank die een ongeplande reis naar Europa maakt om zijn gebroken hart te laten helen. Hij komt echter terecht in een flirterige ontmoeting met Elise. Het geflirt leidt al snel tot een web vol intriges, romantiek en gevaar. De hoofdpersonen zijn niets minder dan Angelina Jolie en Johnny Depp. Snel kijken dus!

2. 365 days

Als je van films zoals Fifty Shades of Grey houdt moet je ook de film 365 days kijken. Deze erotische film stond wekenlang in de top 10 best bekeken films op Netflix. Het verhaal gaat over Laura die niet gelukkig is in haar relatie. Op haar 29ste verjaardag wordt ze in Italië ontvoerd door Don Massimo, een jonge maffia-baas. Ze moet 365 dagen bij hem blijven zodat ze verliefd op hem kan worden. Een belangrijke voorwaarde: Massimo zal Laura niet aanraken, tenzij ze dat zelf wil. Ze doet er alles aan om de macht weer terug te krijgen. Een pikante film en erg spannend om samen te kijken.

3. Contratiempo

Als jullie van spannende films houden is de Spaanse films Contratiempo er een die je gezien moet hebben. Het gaat over een jonge zakenman die wakker wordt in een van binnenuit afgesloten hotelkamer met naast hem het dode lichaam van zijn minnares. De man huurt direct een zeer prestigieuze advocaat in en samen proberen ze uit te zoeken waarom hij verdacht wordt van moord. Op de website IMDB krijgt de film een 8,1 als cijfer, het is écht het kijken waard!

4. Set it up

Even zin in een feel-good-movie? Kijk dan de film ‘set it up’! Deze film gaat over twee overwerkte assistenten die hard toe zijn aan vakantie. Ze bekokstoven samen een plan om hun bazen, die workaholics zijn, verliefd op elkaar te laten worden. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Terwijl ze hun bazen proberen te koppelen krijgen ze ook gevoelens voor elkaar. Als dat maar goed komt. Een ding is zeker: deze film tovert een glimlach op je gezicht. 

5. Zodiac

Excuus nodig om dichter tegen elkaar aan te kruipen? Kijk dan een van de beste thrillers op Netflix, die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Het verhaal speelt zich af in de jaren ’60 en ’70. San Francisco wordt geteisterd door de seriemoordenaar Zodiac, die het vooral gemunt heeft op stelletjes. Deze moordenaar stuurt na een moord aanwijzingen naar kranten, door middel van cryptogrammen. De recherche doet er alles aan om deze moorden op te lossen. Het is een race tegen de klok. Spanning gegarandeerd!

Dit waren onze tips voor 5 goede Netflix films. Wees voorbereid: doe wat kaarsjes aan, pak er een lekker wijntje bij en geniet. 

Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek