Matchmaking voor hoogopgeleiden? wij helpen jou op zoek naar een partner!

Matchmaking voor hoogopgeleiden

Persoonlijke matchmaking voor hoogopgeleide vrijgezellen op zoek naar een vaste relatie.

Vrijblijvende kennismaking

Na jouw aanmelding via de website nemen we binnen 48 uur telefonisch contact met je op en plannen we een persoonlijk gesprek. Om voor jou de perfecte match te vinden zijn we benieuwd wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie.

Matchmaking

We komen niet met de eerste de beste bij je aan, maar gaan grondig en zorgvuldig te werk. Soms gaat dit snel, soms heeft het wat meer tijd nodig. Na het vinden van een match laten we je dit natuurlijk meteen weten. We bespreken samen het profiel, laten je de foto zien en vertellen je waarom we denken dat hij of zij goed bij je past.

We werken hard voor je om de perfecte match te vinden. We begeleiden je gedurende het proces, we stellen kandidaten aan je voor en we hebben minstens iedere twee weken contact om te weten hoe het met je gaat en om de voortgang te bespreken.

Jouw match is het meest succesvol in de juiste leeftijdsgroep, kies daarom hieronder eerst jouw leeftijd:

DTNG. is het matchmaking bureau welke landelijk vrijgezellen helpt bij de zoektocht naar een partner voor een serieuze relatie. Het maakt voor het team van matchmakers niet uit waar je woonachtig bent en in welke regio je zoekt.

Amsterdam
Rotterdam
Utrecht
Den Haag
Groningen