Meld je nu aan!

Matchmaker binnen én buiten de regio Amsterdam

Wij zijn in de regio van Amsterdam, ’t Gooi en Laren actief in relatiebemiddeling voor hogeropgeleide mannen.

Maak vrijblijvend kennis met ons

Matchmaking op maat

Je hebt een druk sociaal leven en glansrijke carrière. Daar geniet je met volle teugen van. Je staat sterk in je schoenen en weet wat je wil in het leven. Toch ontbreekt hierin een belangrijk element: de liefde. Online dating heeft je tot dusver nergens gebracht. Talloze dates met dames met wie de klik ontbrak. Misschien heb je te weinig tijd om op zoek te gaan naar die ene vrouw om jouw leven te verrijken. Misschien heb je al genoeg gezocht, maar kan je haar simpelweg niet vinden.

Hoe je liefdesverleden er ook uitziet, je bent klaar voor een serieuze aanpak. Niet langer aanmodderen, maar een gerichte zoektocht naar een vrouw die past bij het leven zoals jij het leeft. Een vrouw die net als jij hoogopgeleid is en je normen en waarden deelt. Die dezelfde interesses en levensstijl heeft. Een gelijkgestemde vrouw die jouw leven nóg een beetje mooier maakt.

Zo werkt relatiebemiddeling bij DTNG.

arrow

Onze samenwerking begint met jouw aanmelding op onze website. Eén van onze matchmakers neemt binnen 48 uur telefonisch contact met je op. Jullie plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek met elkaar in. Tijdens het gesprek vertel je ons wie je bent, waar je voor staat en waar je naar op zoek bent in een relatie. Zo zetten we samen de eerste stap in jouw zoektocht naar de liefde.

Na het intakegesprek stellen we een profielschets op. Het profiel leggen we vanzelfsprekend ter goedkeuring nog aan je voor. Herken jij jezelf in het verhaal? En hebben we een leuke foto van jou ontvangen? Dan is het profiel compleet en kunnen we op zoek naar jouw perfecte match.

We komen niet met de eerste de beste bij je aan, maar gaan grondig en zorgvuldig te werk. Soms gaat dit snel, soms heeft het wat meer tijd nodig. Na het vinden van een match laten we je dit natuurlijk direct weten. We bespreken samen het profiel en vertellen je waarom we denken dat zij goed bij je past.

Zijn jullie beiden enthousiast? Dan gaan jullie op date! Inspiratie nodig waar af te spreken? We helpen je graag. Als ervaringsdeskundigen kennen we de beste plekken om ongedwongen af te spreken. Na je date willen we natuurlijk heel graag weten hoe het gegaan is en of jullie op een tweede date gaan. Wel een leuke avond gehad, maar geen 'connectie’ gevoeld? In dat geval gaan we meteen weer voor je op zoek.

De praktijk leert ons dat de eerste date binnen vier weken plaatsvindt. We zoeken een (half) jaar lang intensief voor je en geven je eerlijke feedback en begeleiding. We houden je ook op de hoogte van het proces door elke twee weken contact met je op te nemen.

Voor het telefonische gesprek en de eerste persoonlijke kennismaking (bij jou thuis) brengen we geen kosten in rekening. Zijn we beiden enthousiast over een partnership? Dan starten we de zoektocht. Voor een ‘search op maat’ rekenen wij €3500,- voor een half jaar lidmaatschap en €5000,- (incl. BTW) voor een jaar lidmaatschap. We zoeken dan een (half) jaar lang intensief naar jouw perfecte partner. Gedurende het lidmaatschap word je persoonlijk begeleid/gecoacht door jouw Matchmaker.

Matchmaker binnen én buiten de regio Amsterdam

Persoonlijke relatiebemiddeling, daarvoor kun je terecht bij DTNG. We noemen onszelf ook wel hét Matchmaking bureau van Nederland voor hoogopgeleide en ondernemende singles. We zijn gevestigd in Laren (‘t Gooi) en werken in een hecht team met 9 Matchmakers. We bemiddelen veel (succesvolle) ondernemers, maar ook artsen, advocaten, mensen in het bedrijfsleven, evenals singles die meer maatschappelijk betrokken zijn. De gemene deler: het zijn mensen met een leuk leven, die houden van diepgang, een goed gesprek, een mooie reis, een feestje of een goed glas wijn. Ook als je op zoek bent naar matchmaking buiten Amsterdam en ’t Gooi, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij matchen hoogopgeleide singles vanaf 30 jaar (tot 80 jaar) door het hele land,

Wij geloven namelijk dat als het op liefde aankomt, leeftijd geen rol speelt. Gemeenschappelijke overtuigingen, normen, waarden en levensstijl wél. Daarom matchen wij je alleen met een dame als we zeker weten dat ze past bij jouw wensen en voorkeuren. Een uiterst persoonlijke aanpak waarmee we al meer dan 1000 singles aan de liefde hebben geholpen. En misschien mogen we jou hier binnenkort ook wel bij optellen…

Deze heren vonden hun droomvrouw via DTNG.


Meer recensies
“Het blijft toch een beetje iets vreemds om via een datingbureau mijn droomvrouw te hebben gevonden. Wat mij bijstaat over jouw dienstverlening is toch wel de enorme betrokkenheid die je toonde. Daarnaast weet je ook snel een persoon te doorgronden en heb je mij laten inzien dat er meer is dan alleen een mooi plaatje. Alhoewel de eerste date niet direct diegene was die ik verwachtte, bleek het achteraf een schot in de roos. Kortom, jouw hulp heeft mij de ogen geopend en mij een nieuwe liefde gegeven. Dank daarvoor!”
Diederik (39) Amsterdam
Lees meer
arrow
“Het voelde eerst als een drempel om me aan te melden, je wil toch het liefste iemand in real life tegenkomen. Maar meteen na de kennismaking had ik een goed gevoel. Mijn matchmaker stelde de juiste vragen en ik voelde me erg begrepen. Mijn advies? Wees open-minded. Je weet nooit wat er in het verschiet ligt, maar dit is een leuke manier om zeker te weten dat het iets interessants wordt. Ik heb een hele bijzondere dame leren kennen en we hebben net onze eerste vakantie samen geboekt!”
Ralf (43) Amsterdam
Lees meer
arrow
Vrijblijvend kennismaken?

De perfecte match begint met een eerste kennismakingsgesprek. Laat je gegevens hieronder achter en we nemen binnen 48 uur telefonisch contact met je op. Zo krijgen we een beeld van wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt in een relatie.

  Vul hier je gegevens in!

  We nemen na het ontvangen van je gegevens spoedig contact met je op.

  Jouw naam *

  E-mailadres *

  Telefoon

  Interesse In *
  30-4040-6060+

  Bericht