*** Man van de Maand ***

Lotte Ditzel | dinsdag 12 juni 2018

De man geeft me een stevige handdruk en stelt zich voor als Jaap. Twee grote, donkere ogen kijken me nog een beetje afwachtend aan. Met een biertje vers van de tap in zijn ene hand en een bierviltje al ronddraaiend in de andere begint hij te vertellen: 44 jaar, gescheiden, (nog) geen kinderen en net begonnen met een nieuwe baan als Business Director bij een grote restaurantketen. Hobby’s: voetbal, kitesurfen en met zijn motor erop uit. Hij is niet lang, maar oogt dat wel, vanwege zijn atletische postuur. Zijn ietwat grote neus en uitgesproken kaaklijn geven hem iets grofs, terwijl hij tegelijkertijd zacht oogt door de manier waarop hij praat en zijn handen beweegt. Scherpe humor en een groot intellect maken hem aantrekkelijk en charismatisch. Wat betreft de liefde blijkt hij een serieuze man met een serieuze kinderwens en verlangen om zijn leven te delen met iemand. Een vrouw met wie hij oud wil worden. Vrolijk, zorgzaam en charmant met een eigen wil. Geen ja-knikker. Het liefst heeft ze krullen. En een vrolijke schaterlach, zoals zijn eerste vriendinnetje. Ze mag hem wel een beetje uitdagen, zijn rebelse kant aanwakkeren en hem over de streep trekken.
Man zoekt leuke vrouw 🙂

Relatiebemiddeling van DTNG. is betrouwbaar. We zijn transparant, integer en vertellen een eerlijk verhaal. Wij investeren in het contact met jou, staan open voor wat je zoekt en gaan discreet om met jouw informatie.

Onze daadkracht blijkt uit onze proactieve houding. We komen met voorstellen, we stellen vragen en we denken mee. En datzelfde verwachten we ook van jou. We stellen lastige vragen en dat mag jij ook doen.

Wij zijn kritisch in hoe we werken en met wie we werken. Wij vragen je om tijd en geld te investeren en 100% achter het proces te staan. We zijn dan ook niet voor iedereen de juiste keuze. Als we niet geloven in de kans op succes, dan zijn we daar duidelijk in. Wij zullen dan niet starten met de relatiebemiddeling.