Hotspots in Brabant

Roos van Ginkel | woensdag 02 september 2020

Hotspots in Brabant. Brabantse nachten zijn lang. Ze komen vaak langzaam op gang. Ja maar dan, ja maar dan…” 😏🏹♥️ 

Weten wij waar je moet zijn! Zie hier de zes hotspots van Brabant waar je sowieso een mooie tijd heeft, zelfs als de date toch tegenvalt.

Breda: Wijnbar Pinot

Opzoek naar een gezellige plek waar je heerlijk kunt dineren? Dan is Wijnbar Pinot in Breda de perfecte plek. Los van de culinaire kaart kun je er wereldwijnen drinken die ze uit hun eigen wijnkelder halen. Binnen is het erg knus en als je naar buiten kijkt heb je uitzicht op de Grote Kerk. Een leuke avond gegarandeerd. 

Wijnbar Pinot
Grote Markt 46
Breda
tel: +31 76 532 9077
www: wijnbarpinot.nl

Den Bosch: Kroegentocht door de Korte Putstraat

Heb je geen zin om van te voren vast te leggen waar je precies gaat zitten? Wij snappen dat. Een leuke optie is het om een kroegentocht te doen bij alle barretjes op de Korte Putstraat in Den Bosch. In dit pittoreske straatje zitten verscheidene barren waar je heerlijk kunt borrelen.  Je zou bijvoorbeeld naar Bar le Duc, Taveerne, Carrousel of Café Barnier kunnen gaan. Opties genoeg in ieder geval. 

Korte Putstraat
‘s-Hertogenbosch
www: korte-putstraat.nl

Vught: Kasteel Maurick

Heb je zin in wat romantiek? Dan kun je naar Kasteel Maurick in Vught gaan. Dit kasteel ligt verscholen op een eiland en is omringt door een rivier. Los van de prachtige omgeving waar je heerlijk kunt wandelen, kun je binnen in dit kasteel terecht voor een goede lunch of borrel. Perfect om het hart van je date te veroveren denken wij zo.  

Maurick 3
Vught
tel: +31 73 204 8028
www: kasteel-maurick.nl

Den Bosch: Eetbar DIT

Opzoek naar een vernieuwend, gezellig en eigentijdse plek? Waar je heerlijk kan borrelen en eten? Ga dan naar Eetbar DIT in Den Bosch. Het is een moderne eetbaar waar iedereen zich snel thuisvoelt. Het concept is anders dan anderen cafe’s. Het motto ‘sharing is caring’ geldt hier, aangezien het eten gedeeld wordt. Daarnaast veranderen ze de menukaart vier keer per jaar. Is het lekker weer? Dan kun je ook terecht op hun grote terras. 

Snellestraat 24-26
‘s-Hertogenbosch
tel: +31 6 50807377
www: eetbardit.nl

Eindhoven: DOWN TOWN GOURMET MARKET

De allerleukste en beste foodhall van Brabant (en misschien wel van Nederland) is Down Town Gourmet Marktet. Met een grote diversiteit aan keukens (van de Carpaccio shop tot Mr. Meat tot Bombay Streetfood etc.) is er hier voor iedereen wat lekkers. De moderne maar gezellig inrichting maakt dat je overal lekker zit en, en dat is misschien nog wel het fijnst, met de speciale app bestel je alles wat je wil en kan je lekker op je plek blijven zitten. Gegarandeerd een top avond!

Smalle Haven 2-14, 14a
Eindhoven
www.downtowngourmetmarket.com

Den Bosch:  Cafe BUURT

Café BUURT is net gelegen buiten het centrum van Den Bosch. Maar het is zeker de moeite waard om er een klein stukje voor te lopen. Dit nostalgische buurtcafé is voor velen Bosschers een favoriet adresje. Je kunt er op elk moment van de dag terecht. De menukaart is erg uitgebreid, van een goed ontbijt tot een lekker diner. Niet alleen binnen hangt er een goede sfeer, ook buiten op het terras kun je heerlijk zitten. Het is echt de moeite waard!

Koningsweg 100
‘s-Hertogenbosch
tel: +31 73 750 5836
www: buurt.cafe

Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek