6 goede voornemens voor singles

Marie-Jose Bosch | dinsdag 31 december 2019

Goede voornemens voor singles, maak van 2020 jouw jaar!

Goede voornemens, wie maakt ze nog? Sinds de fu*k-it list geliefder is dan de bucketlist voel je je toch een beetje een kneus met je lijstje verbeteringen voor het nieuwe jaar.

Maar even onder ons, hiermee maak je het daten voor jezelf in ieder geval een stuk leuker. En wellicht ook effectiever.

  1. Ga altijd op 2e date. Een eerste date is niet representatief, het is een kennismaking die best beladen is. Bij een 2e date leer je iemand echt beter kennen en kom jij ook beter uit de verf als jezelf. De zogenaamde ‘klik’ heeft alleen een kans te komen als jullie ontspannen zijn.
  2. Doe eens wat anders dan gewoon wat drinken samen. Pak een museum, ga schaatsen, wandelen op het strand, door de stad of het park. Midgetgolfen, bowlen of potje poolen? Mocht de date toch tegenvallen dan heb je in ieder geval iets leuks gedaan.
  3. Denk eens na over relatiebemiddeling. Professionele bemiddeling die jou een hoop tijd gaat besparen. Er wordt met je meegedacht en er worden je nieuwe inzichten geboden. De Branchevereniging Singles Keurmerk kan jou wellicht helpen met de keuze voor het bureau dat het beste bij je past.
  4. Investeer in jezelf, zorg dat je lekker in je vel zit! Wellicht met coaching, sporten, shop-advies of wat dan ook waardoor jij je beter voelt. Voel je je goed dan straal je dat uit en ben je aantrekkelijker.
  5. Bedenk van te voren een aantal leuke vragen of gespreksonderwerpen. Je voelt je hierdoor meer ontspannen en zelfverzekerder. Het werkt eigenlijk net als een spiekbriefje, omdat je het spiekbriefje hebt, heb je dit uiteindelijk niet nodig. Je weet namelijk nog precies wat erop staat maar gaat toch relaxter het examen in.
  6. Last but not least: Maak het niet te groot! Verwacht er niet teveel van want dan kan het alleen maar tegenvallen. Net als oud & nieuw gezellig en bijzonder moet zijn, valt het vaak een beetje tegen en wordt het niet die magische avond die je zo zorgvuldig gepland had. Bij een date is het al heel fijn als je je op je gemak voelt en je samen een beetje kan lachen. 

Wij wensen jou een bijzondere en magische jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar. Maak er wat moois van in 2020!

Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.