VACATURE: man met te leuk leven om alleen te leven

Lotte Ditzel | Thursday 10 September 2020

Over DTNG.

DTNG. is het matchmaking bureau voor ontwikkelde & hoogopgeleide singles, in de randstad en ‘t Gooi. De klanten van DTNG. zijn ondernemende en ontwikkelde mensen die oog hebben voor kwaliteit en met open vizier in het leven staan. Ze kunnen genieten van een mooi glas wijn, zijn vaak sportief aangelegd en hebben affiniteit met hockey, zeilen, golf, tennis, cabaret, literatuur en reizen.

DTNG. bestaat vijf jaar en heeft drie kantoren, Amsterdam, Laren en Den Bosch. We werken met een team van 8 bevlogen Matchmakers en een Social Media Manager.

Functieomschrijving

DTNG. zoekt:
Een actieve en positief ingestelde single man (HBO+ niveau), woonachtig in de randstad. Heb je je leven op de rit, ben je ontwikkeld en sta je stevig in je schoenen dan maken we graag kennis met je! 
Andere kwaliteiten: 

  • Je hebt wat van de wereld gezien en een gezonde maatschappelijke interesse.
  • Jouw sociale vaardigheden zijn goed ontwikkeld en je bent wel eens te vinden op de golfbaan of het hockeyveld.
  • Bij een restaurantbezoek weet jij een mooie fles wijn te bestellen.
  • Het glas is bij jou halfvol en je hebt gevoel voor humor.

Dit ga je doen:
Middels een telefonisch gesprek met een van onze matchmakers inventariseren we of je past bij het type vrouw dat wij in ons bestand hebben. Een gesprek is geheel vrijblijvend en puur een inventarisatie. Mochten we beiden denken dat je past bij ons dan plannen we graag een persoonlijke kennismaking in.

Het aanbod

Is de kennismaking positief verlopen, dan zullen wij je koppelen aan een dame die voldoet aan jouw wensen en verwachtingen. Wij plannen de eerste date, dus je hoeft alleen 2 uurtjes in je agenda vrij te houden voor een leuke ontmoeting!

Herken jij je in dit profiel, dan willen we meer van je weten!

Meld je hier aan voor een vrijblijvende kennismaking LINK

Wil je meer informatie dan kun je ons bereiken op:
tel: 020-2440676
@: mariejose@dtng.nl