Een dag niet gelachen…

Marie-Jose Bosch | woensdag 27 maart 2019

Om jezelf en elkaar kunnen lachen is belangrijk in elke relatie. Of het nou met je beste vriend, je moeder of je partner is, samen in een deuk liggen is heerlijk! Humor is zelfs het belangrijkst in een liefdesrelatie zo zegt 50,1% van de respondenten in ons onderzoek naar de liefde. Samen een lekker avondje uit naar een cabaretier lijkt ons daarom een heel goed idee. Dit zijn onze 5 favorieten, welke vind jij het leukst? 

Tim Fransen
Combineert filosofie met geschiedenis en vertaalt dit naar vandaag. Doordenk-grappen en onverwachte invalshoeken. Briljant en intelligent!

Soundos El Ahmadi
Stoere vrouw met ballen en een flinke portie zelfspot. Harde grappen over anderen, nog harder over zichzelf. Komt uit het stand-up comedian circuit en staat nu in de theaters met haar eigen show.

Daniël Arends
Cynisch, scherp en persoonlijk. Erg open over adoptie en open huwelijk zonder sensatie op te zoeken of zielig te doen. Noemt zichzelf schurend eerlijk en verbaal agressief en dat klopt.

Patrick Laureij
De man met de knot, self-made comedian met niet te missen Rotterdamse tongval. Verhalenverteller alsof je naast hem zit in die tram waar hij die tas in zijn gezicht kreeg, sorry had je bij moeten zijn… gaat dat zien mensen!

Paulien Cornelisse
Ook al is taal zeg maar niet zo je ding…en beige wel je lievelingskleur. Sinds Paulien ons de inflatie van het uitroepteken heeft uitgelegd zie ik ze overal!!! Ze speelt met taal, heeft een duidelijke mening maar met respect voor anderen.