Relatiebureau Den Bosch

Lotte Ditzel | donderdag 16 juli 2020

“Met een ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ mentaliteit van een bourgondische levensstijl genieten. Loyaal en met een goed gevoel voor humor, het glas is altijd halfvol. Er graag op uit gaan, een goed leven leiden maar hier niet mee hoeven pronken. Oprecht geïnteresseerd en gezellig zijn en open staan voor avontuur. Op een vol terras, of samen thuis op de bank, kunnen genieten van een goed glas wijn of een lekker koud biertje. Sportief, eerlijk en openhartig. Je eigen boontjes doppen, waarbij luxe een fijne toevoeging is. Graag in de natuur of op het water zijn. Carnavalsvierder of niet? Kom gerust achterom, de deur staat altijd open.”

Saron van de Laar – Matchmaker DTNG.

Als singles coach & relatie expert ben ik altijd enorm gefascineerd geweest door mens en gedrag, en dan met name in relatievorm (liefde, vriendschap en familie). Na mijn opleiding toegepaste psychologie heb ik me hier dan ook veel in verdiept.

Na wat omzwervingen in mijn nog jonge carrière kwam ik in de rol van stylist in contact met een gerenommeerd offline relatiebemiddelingsbureau, dat haar klanten ‘matcht’ op basis van een offline profiel. In eerste instantie was ik aangetrokken om de styling van de klanten voorafgaand aan een date te verzorgen. Maar al vrij snel werd duidelijk dat hier ook mijn talent en passie voor relaties perfect van pas kwamen en startte ik zelf als matchmaker. Mijn passie voor de liefde, oprechte interesse in mensen èn daadkracht maakt mij tot een enthousiaste en bekwame matchmaker.

Daarnaast ben ik als singles en dating coach een pro in oplossingsgericht denken en snel schakelen. Ik ben loyaal, een goede luisteraar, gecommitteerd, positief en eerlijk. In een wereld waarin ‘perfectie en idealisme’ een grote rol spelen is het mijn missie om liefde en optimisme te brengen.

In de afgelopen jaren, waarin ik altijd effectief heb samengewerkt met DTNG, heb ik mij met veel liefde, volharding en energie ontwikkeld tot een ervaren matchmaker en dating expert. Toen DTNG. iemand voor de uitbreiding richting Den Bosch was het dan ook een logische stap om nu echt samen te gaan werken. Als vrouw van het zuiden spreek ik de taal en heb ik het netwerk om voor de singles uit de zuiden een mooie match te vinden! Naast mijn klanten in het zuiden heb ik ook veel klanten in de Randstad en ‘t Gooi.