DTNG. Den Bosch

Lotte Ditzel | donderdag 16 juli 2020

Saron van de Laar

Matchmaker & Coach

Onderscheidend door: passie voor de liefde, oprechte interesse in mensen én daadkracht

Focus op label: 30-40, 40-60

Als dating coach & relatie expert ben ik altijd enorm gefascineerd geweest door mens en gedrag, en dan met name in relatievorm (liefde, vriendschap en familie). Na mijn opleiding toegepaste psychologie heb ik me hier dan ook veel in verdiept. Na wat omzwervingen in mijn nog jonge carrière kwam ik in de rol van stylist in contact met een gerenommeerd offline relatiebemiddelingsbureau, dat haar klanten ‘matcht’ op basis van een offline profiel. In eerste instantie was ik aangetrokken om de styling van de klanten voorafgaand aan een date te verzorgen. Maar al vrij snel werd duidelijk dat hier ook mijn talent en passie voor relaties perfect van pas kwamen en startte ik als matchmaker.

Mijn passie voor de liefde, oprechte interesse in mensen én daadkracht maakt mij tot een enthousiaste en bekwame matchmaker. Daarnaast ben ik als ervaren dating coach een pro in oplossingsgericht denken en snel schakelen. Ik ben loyaal, een goede luisteraar, gecommitteerd, positief en eerlijk. In een wereld waarin ‘perfectie en idealisme’ een grote rol spelen is het mijn missie om liefde en optimisme te brengen.

In de afgelopen jaren, waarin ik altijd effectief heb samengewerkt met DTNG, heb ik mij met veel liefde, volharding en energie ontwikkeld tot een ervaren matchmaker en relatie expert. Toen DTNG. iemand voor de uitbreiding richting Den Bosch zocht was het dan ook een logische stap dat ik de singles in deze regio op me zou nemen. Als vrouw van het zuiden spreek ik de taal en heb ik het netwerk om voor de singles uit de zuiden een mooie match te vinden! Vanuit mij ervaring met singles in diverse leeftijdscategorieën en nationaliteiten vind ik het belangrijk om een integere band op te bouwen en tegemoet te komen in hun levenservaring en toekomstperspectief, waardoor ik naast DTNG. Den Bosch inmiddels met liefde ook een heleboel singles door heel Nederland bemiddel en coach in hun zoektocht naar liefde.