Home / DTNG. Exclusive

DTNG. Exclusive

I make your match

DTNG.
Exclusive

DTNG. Exclusive 

DTNG. Exclusive is landelijk georiënteerd en richt zich op hoogopgeleide mannen en vrouwen in de leeftijd begin 40 tot begin 60. Denk aan artsen, advocaten, ondernemers of mensen die maatschappelijk betrokken zijn. Zij beschikken over een sterke persoonlijkheid, een drukke baan en een rijk sociaal leven. Hierdoor blijft weinig tijd over voor het vinden van de juiste partner.

Werkwijze en filosofie: 

We geloven dat het leven niet compleet is zonder liefde. Maar we weten ook dat echte liefde moeilijk te vinden is zeker naarmate je ouder wordt. Toch loopt de ware voor iedereen ergens rond. Mede door ons grote netwerk en het team van bevlogen matchmakers lukt het ons keer op keer om de juiste match te maken.

Onze werkwijze is persoonlijk en discreet. Wij matchen op basis van gelijkenissen in normen, waarden, intelligentie, interesses en levensstijl. Wij maken de match en vervolgens is de keuze aan jou. Wie wil jij echt ontmoeten? Samen werken we toe naar het succes. Het is een leuke zoektocht die wij graag samen aangaan.

Kijk op www.dtngexclusive.com voor meer informatie.

Meer weten?

Laat hier je gegevens achter en we nemen graag contact met je op.