Slecht weer? 6 date tips door heel Nederland!

Merel Nijman | woensdag 06 april 2022

Het is de laatste tijd weer erg bewolkt, het regent en er is zelfs sneeuw. We zitten alweer in april maar het weer zit niet echt mee om lekker de terrassen op te zoeken. Wat kan je nou wel doen met slecht weer op een date? In deze blog geven wij date tips met slecht weer!

1. TapasTheater (Amsterdam)

TapasTheater is een theater in Amsterdam-Oost tussen de Wibautstraat en Oosterpark. Het heeft 4 theaterzalen en een restaurant. Je vindt hier alle genres van toneel tot musical en van cabaret tot dans. Met slecht weer kan je hier alsnog een geweldige avond beleven!

https://www.tapastheater.nl/

2. Bioscoop Tuschinski (Amsterdam)

In het centrum van Amsterdam naast het Rembrandtplein ligt deze prachtige theaterzaal. In deze zaal worden ook bioscoopfilms gedraaid, dit is een erg unieke ervaring. Dit is dus de perfecte date met slecht weer!

https://www.pathe.nl/bioscoop/tuschinski

 3. Domtoren bezoeken (Utrecht)

Een bezoekje brengen aan de Domtoren in hartje Utrecht kan met slecht en goed weer. Je kan van binnen uit de toren bezichtigen en naar boven lopen om zo een prachtig uitzicht te hebben over de hele stad! Hoe romantisch voor op een date?

https://www.domtoren.nl/nl/bezoekersinfo/plan-je-bezoek

4. Rondvaart door de grachten (Utrecht)

Een rondvaart met slecht weer? Ja! In Utrecht zijn er overdekte rondvaart boten die je meenemen door de prachtige grachten. Dit is erg mooi en gezellig om samen te doen met je date.

https://www.schuttevaer.com/boottochten/rondvaart-utrecht/

5. De Thermen (Rotterdam)

Een heerlijk dagje ontspanning samen met je date is altijd een goed plan, maar nog lekkerder als het buiten slecht weer is. 😉  Bij de Thermen in Rotterdam hebben ze alles wat jou een heerlijke date day kan bezorgen. Van verschillende sauna-en wellnessfaciliteiten tot eetgelegenheden. 

https://thermenholiday.nl/zuid-holland/sauna-rotterdam

6. Inntel Hotel (Rotterdam)

Als je er even wat langer tussenuit wilt met je date is een hotelovernachting altijd goed! In het Inntel hotel zit je in het centrum van Rotterdam en heb je een prachtig uitzicht op de Erasmusbrug. Hier kan je ook nog is genieten van een bar, restaurant, zwembad en sauna. https://www.inntelhotelsrotterdamcentre.nl/?utm_source=GMB&utm_medium=organic