Zorgzame, ontwikkelde en betrouwbare man zoekt lieve ‘Hollandse’ dame

Man | 30-40

Facts: 30 jaar, woonachtig in Apeldoorn

Hij is geboren en opgegroeid in Irak en op zijn dertiende met het gezin naar Nederland verhuisd. Hij heeft het emigreren naar Nederland als een fijne stap ervaren. Hij wist al van jongs af aan dat hij echt wat van zijn leven wilde maken en bouwen aan zijn toekomst. Hij is gaan studeren en in acht jaar tijd heeft hij verschillende functies bekleed en zichzelf omhoog gewerkt tot assistent-manager. Toen de kans zich voordeed is hij zich gaan specialiseren binnen de lease branche. Hij geniet enorm van zijn werk en vindt het heerlijk om met en voor mensen te werken. Alhoewel hij in de handel en verkoop branche zit komt hij absoluut niet over als een typische ‘sales man’. Hij maakt gemakkelijk contact en is heel warm, oprecht en vriendelijk.

Hij hecht veel waarde aan eerlijkheid, betrouwbaarheid en loyaliteit. Hij brengt graag tijd door met zijn vrienden en verkiest een avondje gezellig samen met hen boven feestjes en festivals. Hij is sportief; hardlopen, fitness en gaat bij voorkeur actief op vakantie. Hij houdt van vliegen en nieuwe dingen ontdekken, maar wintersport is niet helemaal zijn ding. Hij is een man waar je op kunt rekenen en die echt op zoek is naar een duurzame relatie.

Een vrouw die bij hem past weet wat ze wil, maar is daarnaast ook lief en zorgzaam. Een natuurlijke vrouwelijke verschijning met – bij voorkeur – blond haar en een slank tot normaal postuur. Alhoewel hij zelf niet in Nederland is geboren, gaat zijn voorkeur uit naar een Nederlandse dame die het fijn vindt om binnen de relatie dingen samen te doen. Echt een team vormen en aandacht hebben voor elkaar, dat is voor hem erg belangrijk. Met de liefde van zijn leven kijkt hij ernaar uit om een gezinnetje te stichten.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Zorgzame, ontwikkelde en betrouwbare man zoekt lieve ‘Hollandse’ dame

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.