Zorgzame, ontwikkelde en betrouwbare man zoekt lieve ‘Hollandse’ dame

Man | 30-40

Facts: 31 jaar, woonachtig in Apeldoorn

M. (31 jaar) is een zorgzame, ontwikkelde en betrouwbare man. Geboren en opgegroeid in Irak samen met zijn moeder en oudere broer, en op zijn dertiende met het gezin zijn vader achterna gereisd naar Nederland. Na een jaar met het hele gezin in Leeuwarden te hebben gewoond zijn M, zijn broer en zijn moeder verhuisd naar Apeldoorn.

M. heeft het emigreren naar Nederland als een fijne stap ervaren. Hij wist al van jongs af aan dat hij echt wat van zijn leven wilde maken en bouwen aan zijn toekomst. De eerste jaren heeft hij zich volledig ingeburgerd en na de middelbare school is hij aan het MBO gaan studeren als Verkoopspecialist en daarna Filiaal manager. Vanuit zijn opleiding is hij eerst gaan werken voor een elektronicazaak en later is hij via een goede vriend terecht gekomen bij een bouwmarkt. In acht jaar tijd heeft hij verschillende functies bekleedt en zichzelf omhoog gewerkt tot assistent manager. Toen de kans zich voordeed om voor een leaseadviseur aan de slag te gaan heeft hij de bouwmarkt achter zich gelaten en is hij zich gaan specialiseren in particuliere leaseauto’s en sinds september vorig jaar heeft hij de overstap gemaakt naar een zakelijke functie binnen de lease branche. Hij geniet enorm van zijn werk en vindt het heerlijk om met en voor mensen te werken. Inmiddels heeft hij de overstap gemaakt naar de de buitendienst, in een functie als manager, zodat hij fijn met collega’s samen kan werken. Alhoewel hij in de handel en verkoop branche zit komt hij absoluut niet over als een typische ‘sales man’. Hij maakt gemakkelijk contact en komt hij over als een hele warme, oprechte en vriendelijke man.

M. hecht veel waarden aan eerlijkheid, betrouwbaarheid en loyaliteit. Hij brengt graag tijd door met zijn vrienden en verkiest een avondje gezellig samen met hen boven feestjes en festivals. Hij drinkt geen alcohol en is sportief. Hij doet graag hardlopen, fitness en gaat bij voorkeur actief op vakantie. Afgelopen zomer heeft hij een solo rondreis gemaakt door Vietnam. Hij houdt van vliegen en nieuwe dingen ontdekken maar wintersport is niet helemaal zijn ding. M. is een man waar je op kunt rekenen en die echt op zoek is naar een duurzame relatie. Helaas heeft hij die in het verleden nog niet gevonden, dus geeft hij deze zoektocht graag uit handen.

Een vrouw die bij hem past weet wat ze wil, maar is daarnaast ook lief en zorgzaam. Een natuurlijke vrouwelijke verschijning met – bij voorkeur – blond haar en een slank tot normaal postuur. Alhoewel hij zelf niet in Nederland is geboren gaat zijn voorkeur uit naar een Hollandse dame die het fijn vindt om binnen de relatie dingen samen te doen. Echt een team vormen en aandacht hebben voor elkaar, dat is voor hem erg belangrijk. Met de liefde van zijn leven kijkt hij er naar uit om een gezinnetje te stichten.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Zorgzame, ontwikkelde en betrouwbare man zoekt lieve ‘Hollandse’ dame

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.