Warme, zorgzame en onafhankelijke vrouw zoekt ‘grote’ wereldwijze man met kinderwens

Vrouw | 30-40

Facts: 36 jaar, woonachtig in Amsterdam

Zij is een knappe, lieve blondine om te zien en een krachtige ontwikkelde vrouw van binnen. Ze komt uit een zeer internationaal georiënteerde familie waardoor ze op diverse plekken ter wereld heeft gewoond. Ze kijkt met warme en liefdevolle gevoelens terug op deze tijd. Het gezin kwam terug naar Nederland toen ze tien jaar oud was. Inmiddels woont ze in haar eigen authentieke benedenwoning met een fijne tuin in Amsterdam, waar ze ontzettend blij mee is.

Ze studeerde Klinische Psychologie en later Economie en Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Amsterdam. Ze werd directeur van het familiebedrijf, was daarnaast bestuurslid van een bedrijf dat zich richt op duurzame energie én bekommerde zich om de inzet van AI in fish farms. Drie totaal verschillende dingen die allemaal één ding gemeen hebben; iets goed doen voor de wereld, mens en natuur. Dit typeert haar helemaal als persoon. Inmiddels heeft ze wat meer afstand gedaan van de ondernemingen van haar familie en werkt ze met heel veel plezier als Consultant in Leadership Advisory Services.

Ze is te omschrijven als: lief, bescheiden en als iemand die houdt van grappen en grollen. Ze heeft veel liefde voor dieren en mensen, en is met recht een hele loyale vriendin te noemen. Ze is erg geïnteresseerd in verschillende (culturele) achtergronden en heeft dan ook een diversiteit aan mensen om haar heen. Ze is sportief; hardlopen, sportschool en dansen. En gaat graag een lekker hapje eten buiten de deur. Ze heeft al veel van de wereld gezien, maar het is nooit genoeg. Leuke nieuwe plekken en landen verkennen doet ze graag, het liefste met een beetje luxe/comfort.

Dolgraag wil ze een liefdevolle relatie opbouwen en in de toekomst een gezin stichten. Ze valt op ‘grote’ mannen, in fysiek maar ook in persoonlijkheid. Iemand die zichzelf goed kent en open en volwassen kan communiceren. Een empathische en zorgzame man die graag het initiatief neemt en gepassioneerd is in wat hij doet. Het liefst is hij succesvol, maar dit is niet het allerbelangrijkste voor haar. Een man die haar levensstijl begrijpt en kan waarderen, met de juiste waarden en normen en een gezonde dosis ambitie.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Warme, zorgzame en onafhankelijke vrouw zoekt ‘grote’ wereldwijze man met kinderwens

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.