Warme vrouw met diepgang en humor zoekt integere en ondernemende man om samen een nieuw avontuur aan te gaan

Vrouw | 60+

Facts: 63 jaar, 176m lang, weduwe, omgeving midden Nederland

Charmante vrouw, slank, persoonlijkheid, doortastend en volhardend, maar daarnaast ook bescheiden en down-to-earth. Rondde drie studies af (tuinarchitectuur, museologie en erfgoedstudies), heerlijke studententijd met stage in Zuid Engeland. Tijdens de studieperiode leerde ze haar man kennen, een gelukkig huwelijk waaruit twee kinderen zijn geboren.

Tien jaar in het Midden-Oosten gewoond, werkzaam voor een Engels architectenbureau, het aanleggen van tuinen, plantsoenen en parken. Eind jaren negentig terug naar NL, werkzaam op het gebied van organisatie, voorlichting en onderwijs m.b.t. historische en natuurlijke rijkdom in Nederland. Momenteel nog gemiddeld twee dagen actief als zelfstandig gepromoveerd erfgoedspecialiste.

Mag graag op reis gaan, maar nog liever wandelen in de Alpen, Schotse Hooglanden of in het Hollandse landschap. Dwalen (of fietsen) door fraaie landschappen of oude steden en parken. Ze bezoekt regelmatig musea, concerten en antiekbeurzen en ‘natuurlijk’ houdt ze van tuinieren en bloemschikken. Ze kan echt genieten van mensen om zich heen, samen even borrelen en een hapje eten ‘om de hoek’ maar ze kan en wil ook graag de rust opzoeken. Ze brengt de nodige energie en humor met zich mee. Ze weet goed wat ze wil, kan snel beslissingen nemen en is niet het type van ‘achteromkijken’. Naast zelfstandig en ondernemend is ze ook een empathische vrouw die graag klaarstaat voor anderen.

Ondanks dat ze omringd is door lieve kinderen, familie en vrienden zou ze haar dagelijks leven toch weer graag met iemand willen delen waarmee ze op avontuur kan gaan in de breedste zin van het woord. Die open in het leven staat om dingen te blijven ontdekken of te ondernemen. Een lieve, slanke, lange man: vriendelijk, relativerend, integer en humorvol waarmee ze mooie reizen kan maken, mee kan wandelen of in en om het huis/tuin kan werken. Samen een relatie opbouwen waarin ‘meerwaarde’ zit met respect voor en interesse in elkaars levens.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Warme vrouw met diepgang en humor zoekt integere en ondernemende man om samen een nieuw avontuur aan te gaan

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.