Vrolijke, gepassioneerde, aantrekkelijke vrouw zoekt energieke, internationaal georienteerde man

Vrouw | 40-60

Feiten: 41 jaar oud, woonachtig in Amsterdam

Wat meteen opvalt als je haar ontmoet is haar enthousiasme en energie. Ze maakt een vrolijke en open indruk, draagt graag mooie kleuren en heeft een prachtig gezicht met een stralende lach en mooie witte rechte tanden. Ze draagt met trots haar Afrikaanse afkomst.

Geboren in New York in een traditioneel gezin dat niet helemaal paste bij haar vrijgevochten en spontane karakter. Maar door haar jeugd ontwikkelde ze zich al op jonge leeftijd tot een vastberaden vrouw en leerde ze later haar traditionele waarden ‘met een moderne twist’ te waarderen.

Ze studeerde Psychologie en toen ze in 2018 de kans kreeg om naar Europa te vertrekken, greep ze deze met beide handen aan en vertrok naar Nederland. Ze voelde zich hier snel thuis, zowel binnen het bedrijf als in het land. Naast haar huidige baan als Group HR Business Partner is ze ook haar eigen bedrijf gestart in beauty, health & wellness. Ze is ontzettend ambitieus en gedreven, maar blijft ook heel bescheiden.

Ze is een veelzijdige dame. Van cocktails drinken met vrienden, zingen in de karaokebar, concerten bezoeken, reizen, wandelen, bakken en koken. Ze is zorgzaam en geniet zeker van alle goede dingen die het leven te bieden heeft. Ze zorgt graag voor anderen, maar ook voor zichzelf.

Ze zoekt een man die net als zij actief, gepassioneerd en energiek is. Hij is geduldig, bedachtzaam, avontuurlijk, reislustig en volhardend. Graag heeft hij veel van de wereld gezien en/of een internationale achtergrond. Een man met een gezonde, evenwichtige levensstijl en gevoel voor humor.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Vrolijke, gepassioneerde, aantrekkelijke vrouw zoekt energieke, internationaal georienteerde man

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.