Vlotte, charmante en intelligente vrouw zoekt spontane, charmante man

Vrouw | 60+

Facts: 71 jaar, woonachtig in Dordrecht

Ze heeft een open en warme persoonlijkheid waardoor ze makkelijk in de omgang is. Met haar stralende lach en slanke postuur is ze een aantrekkelijke vrouw om te zien.

Ze volgde in Amsterdam de opleiding tot verpleegkundige. Een ontzettend leuke tijd van studeren en feesten. Nadat ze deze studie had afgerond, besloot ze om de docentenopleiding te volgen. Ze is vervolgens gaan werken als docente en later (vanwege haar relatie) als tandartsassistente. Op haar 52ste volgde ze nog een Master tot Verpleegkundig Specialist. Tot haar pensioen werkte ze met veel passie en plezier als Verpleegkundig Specialist op de afdeling Chirurgische Oncologie. Ze is empathisch, communicatief sterk, een doorpakker en ze houdt van mensen.

Naast een ondernemende en sterke vrouw, is ze ook een lieve zorgzame moeder, een leuke attente vriendin die houdt van gezelligheid. Een vrolijke en positief ingestelde vrouw die voor iedereen die het nodig heeft een luisterend oor heeft. Ze is echt een gezelschapsmens. Ze heeft een brede interesse in de wereld, houdt van lezen en is erg sportief. Ze houdt van roeien, fietsen, golfen en wandelen. In haar vakanties wil ze graag een mix van cultuur en natuur. Ze heeft een hechte band met haar dochter en zoon (inmiddels 40 en 38jr).

De man die goed bij haar past, is een spontane charmante man die blij wordt van gezelligheid om zich heen. Hij gaat mee met zijn tijd, staat ondernemend in het leven en heeft een brede interesse in de wereld. Hij is geen ja-knikker, en beschikt over voldoende positiviteit met een vleugje joie de vivre. Het oog wil ook wat dus als het even kan graag een slanke, verzorgde en sportieve man met een guitige kop. Kortom iemand die met beide benen op de grond staat maar ook niet bang is om af en toe (samen) buiten de lijntjes te kleuren en samen het avontuur aan te gaan.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Vlotte, charmante en intelligente vrouw zoekt spontane, charmante man

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.