Stralende, intelligente, knappe vrouw zoekt gentleman met humor en charisma!

Vrouw | 40-60

Facts: 58 jaar, woonachtig in Amsterdam

Een lieve, charmante en intelligente vrouw, woonachtig in hartje Amsterdam. Met haar stralende lach, blonde haar en slanke postuur is ze erg aantrekkelijk, ze lijkt ook jonger dan ze is. Ze heeft een open en warme persoonlijkheid, waardoor ze erg makkelijk is in de omgang. Deze vrouw heeft klasse zowel in haar verschijning als in haar doen en laten.

Van huis uit heeft ze een positieve mindset meegekregen: niet bij de pakken neerzitten, schouders eronder en gaan. Na het VWO trok ze met haar vriendengroep naar Groningen om te studeren. Haar ondernemende mentaliteit leidde tot een traineeship bij een gerenommeerde bank. Ze heeft door de verschillende functies die ze binnen de banksector heeft gehad veel gereisd en daardoor een aardig (internationaal) netwerk opgebouwd. Sinds een aantal jaar werkt ze als zelfstandige voor verschillende opdrachtgevers.

Ze heeft een prima balans gevonden tussen werk en privé. Ze houdt van gezellige etentjes met vrienden en is af en toe op de golfbaan te vinden. Zeilen en schaatsen zijn ook favoriet. Daarnaast houdt ze van de wintersport. Reizen doet ze erg graag!

Ze ziet, hoort en respecteert de ander. Ze houdt van harmonie maar zal nooit een moeilijk gesprek uit de weg gaan. Woorden die haar goed omschrijven zijn positief, optimistisch, sociaal, veelzijdig, loyaal, integer, familiemens, (droge) humor en intelligentie. Ze heeft ook een gevoelige kant en durft zich kwetsbaar op te stellen. Dit alles maakt haar een zeer interessante en intrigerende vrouw.

Ze heeft zelf helaas geen kinderen maar zou het leuk vinden als haar nieuwe partner die wel heeft. De man die bij haar past is intelligent, charmant en staat sterk in zijn schoenen. Hij heeft een brede interesse in de wereld en weet wat hij wil. Haar ideale partner is toegewijd aan zijn werk, vrienden en relatie. Humor, eerlijkheid en integriteit scoren pluspunten bij haar. Het liefst een lange man (>1.88m). Kortom: een gentleman met de nodige charisma en een sterk en positief karakter.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Stralende, intelligente, knappe vrouw zoekt gentleman met humor en charisma!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.