Stralende, blonde dame zoekt ondernemende en sociale man!

Vrouw | 40-60

Facts: Halverwege 50, succesvol ondernemer, woonachtig in Doetinchem

Ze staat positief en onafhankelijk in het leven en ze heeft haar zaken goed op orde. Ze is zorgzaam, loyaal en betrouwbaar. Ze is de trotse moeder van 2 volwassen zonen, waar ze een hechte band mee heeft. Ze is te omschrijven als ‘heel ondernemend, sociaal, spontaan, open, eerlijk, toegankelijk, een echt mensenmens, empathisch, sensitief, verzorgend en down to earth‘. Ze is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen in het leven. Een sterke en krachtige vrouw met een groot hart. Ze heeft een brede interesse en een wereldse blik; ze gaat graag op reis, ze is heel sportief aangelegd, houdt van golfen, tennissen, skiën, zwemmen, ze bezoekt regelmatig de sportschool en is een echte voetbalsupporter die alle thuiswedstrijden bezoekt van de mooiste club van Nederland.

Ze zou het fijn vinden om naast haar eigen leven, ook samen de tijd door te brengen met een ondernemende en sociale man. Een man die breed ontwikkeld is, sportief is aangelegd, die net als zij kan genieten van gezellige dingen samen ondernemen, die positief en gelukkig in het leven staat. Iemand met wie ze kan lachen, die trots op haar is en niet te snel oordeelt. Hij ziet er goed verzorgd uit, heeft humor en is bij voorkeur tussen de (begin) 50 en 60 jaar.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Stralende, blonde dame zoekt ondernemende en sociale man!


    Jouw naam


    E-mailadres


    Telefoon


    Bericht aan DTNG.

    DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.