Stijlvolle vrouw met internationale allure zoekt succesvolle wereldse man

Vrouw | 60+

Zij – begin 60:

Een boeiende vrouw die gepassioneerd in het leven staat. Opgegroeid tussen kunst, cultuur en muziek. Bijzondere en interessante levensloop met veel dynamiek en avontuur, veelzijdig sportief en topfit, breed ontwikkeld en geïnteresseerd, voelt zich thuis in iedere omgeving. Gek op auto’s. Met humor en zelfspot weet ze onderwerpen een luchtig en relativerend karakter te geven. 

Hij: – 60-70

Een man van de wereld, in balans en met een brede kijk op het leven. Is succesvol (geweest) en trots op de dingen die hij gedaan heeft. Vitaliteit en gezondheid is belangrijk, hij is sportief en avontuurlijk ingesteld. Maar ook een man die het thuis gewoon gezellig wil hebben, die zich goed voelt in het harmoniemodel, die een arm om je heen slaat. Voldoende inhoudelijke gespreksstof is een must, een gezonde dosis humor maken het plaatje aardig compleet.”

Samen:

Op een afwisselende manier invulling geven aan het leven, genieten van het buiten zijn en het buiten doen en verlangen naar de gezelligheid van het thuiskomen. Rust en dynamiek op een prettige manier in balans.

Interesse in dit profiel? Vul onderstaand je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

 

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Stijlvolle vrouw met internationale allure zoekt succesvolle wereldse man


    Jouw naam


    E-mailadres


    Telefoon


    Bericht aan DTNG.

    DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.