Stijlvolle, ondernemende vrouw zoekt warme levensgenieter!

Vrouw | 60+

Facts: 60 jaar, 1.75m lang, woonachtig in Bilthoven, weduwe

Een sprankelende persoonlijkheid, sociaal en initiatiefrijk. Ze woont in Bilthoven en is ook geregeld in haar tweede huis in Spanje te vinden. Ze is moeder van twee volwassen kinderen met wie ze een warme en hechte band heeft. Ze heeft samen met haar man een eigen bedrijf gehad. Ze is nu aan het verkennen hoe ze haar kwaliteiten en talenten in de non-profit, liefdadigheid sector kan inzetten. Ze komt graag in Spanje, ze geniet van het heerlijke eten, mooie weer en de fijne mensen. Maar ze gaat ook graag naar andere landen en is reislustig ingesteld. Ze heeft veel van de wereld gezien en ze is zeker nog niet klaar met reizen.

Ze houdt van een gezellig en warm (t)huis, ze is gastvrij, ze houdt van koken maar ze gaat ook graag uit eten. Ze geniet van kunst, ze bezoekt graag musea, ze traint 2x per week met een personal trainer, ze golft, volgt Spaanse les, gaat graag op wintersport en ze wandelt dagelijks met haar hond.

Vijf jaar geleden is haar man overleden, inmiddels is het leven weer goed voor iedereen. Wat nog ontbreekt is toch die ene leuke man, omdat het gewoon leuker is om samen naar het museum/theater te gaan, lekker uit eten te gaan of reisplannen te maken. Ze vindt het in een relatie wel cruciaal dat ieder zijn eigen leven leidt, maar dat je niet náást elkaar gaat leven. “Elkaar wel de ruimte geven, maar ook belangstelling tonen voor elkaars verhalen en gevoelens.”

De man die bij haar past is een echte levensgenieter. Ze houdt van een sterke persoonlijkheid. Een man die doortastend en ondernemend is en die durft te leven! Vertrouwen (in elkaar) is belangrijk en humor vindt zij heel aantrekkelijk. Samen een goed gesprek kunnen voeren, delen en beleven, elkaar inspireren, er voor elkaar zijn en samen reizen, daar kijkt ze naar uit!

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Stijlvolle, ondernemende vrouw zoekt warme levensgenieter!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.