Stijlvolle, ondernemende vrouw zoekt warme levensgenieter!

Vrouw | 60+

Facts: 60 jaar, woonachtig in Bilthoven, weduwe

Een sprankelende persoonlijkheid, sociaal en initiatiefrijk. Ze woont in Bilthoven en is ook geregeld in haar tweede huis in Spanje te vinden. Ze is moeder van twee volwassen kinderen met wie ze een warme en hechte band heeft. Ze heeft samen met haar man een eigen bedrijf gehad. Ze komt graag in Spanje, ze geniet van het heerlijke eten, mooie weer en de fijne mensen. Maar ze gaat ook graag naar andere landen en is reislustig ingesteld. Ze heeft veel van de wereld gezien en ze is zeker nog niet klaar met reizen.

Ze houdt van een gezellig en warm (t)huis, ze is gastvrij, ze houdt van koken maar ze gaat ook graag uit eten. Ze geniet van kunst, ze bezoekt graag musea en heeft onlangs nog een cursus kunstgeschiedenis gevolgd. Ze traint twee keer per week met een personal trainer, ze golft en ze wandelt dagelijks met haar hond.

Na het overlijden van haar man heeft ze de tijd genomen om het verdriet te verwerken. Ze heeft haar leven inmiddels weer goed op de rit en merkt dat er ruimte komt voor een nieuwe liefde. De man die bij haar past is een echte levensgenieter, die net als zij kan genieten van kunst, cultuur en een goed restaurant. Vertrouwen (in elkaar) is belangrijk en humor vindt zij heel aantrekkelijk. Samen een goed gesprek kunnen voeren, delen en beleven, elkaar inspireren, er voor elkaar zijn en samen reizen, daar kijkt ze naar uit!

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Stijlvolle, ondernemende vrouw zoekt warme levensgenieter!


  Jouw voor- en achternaam


  E-mailadres


  Telefoonnummer


  Recente foto (uploaden)

  Linkedin profiel


  Leeftijd


  Lengte


  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.