Sterke, vrolijke, aantrekkelijke vrouw zoekt sportieve, charmante man

Vrouw | 40-60

Facts: 51 jaar, omgeving Haarlem

Een sterke, vrolijke, aantrekkelijke en sportieve vrouw. Ze woont samen met haar 2 dochters (13 en 16 jaar) op een fijne plek. Ze heeft een slank postuur en is mooi en vrouwelijk gekleed.

Ze rondde twee studies af (Bedrijfskunde en Psychologie) en genoot van een geweldige studententijd waarbij ze lid werd van een studentenvereniging. Ze volgde haar stages in Amerika en Londen en vertrok na haar studie naar Mexico om Spaans te leren. Ook woonde en werkte ze 2,5 jaar in Barcelona. Ze werkt op dit moment bij een Amerikaans bedrijf (in Nederland) in een salesfunctie. Ze werkt met veel passie en plezier en is succesvol in wat ze doet.

Ze is sportief (hockey, sportschool, padel) en ze gaat in de winter graag skiën. Daarnaast houdt ze van uit eten gaan met vrienden of familie en drankjes doen met vriendinnen. Ze kan echt genieten van mensen om zich heen, maar ze kan en wil ook graag de rust opzoeken. Ze brengt de nodige energie en humor met zich mee. Ze weet heel goed wat ze wil, kan snel beslissingen nemen en is niet het type van ‘achteromkijken’. Naast zelfstandig en ondernemend is ze ook een empathische vrouw die altijd klaarstaat voor anderen.

De man die bij haar past is intelligent, charmant en sportief. Hij staat sterk in zijn schoenen, heeft een brede interesse in de wereld en weet wat hij wil. Graag geen ‘opschepper’ maar wel graag een man die trots is op zichzelf. Ze voelt zich aangetrokken tot een lange, sportieve en goed verzorgde man met een open en warme uitstraling.

Ze is klaar voor een fijne, vertrouwde en liefdevolle relatie die in balans is en waarbij gelijkwaardigheid en communicatie belangrijk zijn. Samen lachen, goed kunnen praten, samen reizen, genieten, alles kunnen delen ofwel een liefdevolle, evenwichtige en warme relatie is waar ze naar uitkijkt.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Sterke, vrolijke, aantrekkelijke vrouw zoekt sportieve, charmante man

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.