Sprankelende, krachtige vrouw zoekt man met passie voor het leven!

Vrouw | 40-60

Facts: 58 jaar, woonachtig in Noord-Holland

Een warme, ondernemende persoonlijkheid, trotse moeder van een volwassen dochter. Ze runt met passie een betekenisvol bedrijf. Ze volgt altijd haar hart, waardoor ze de dingen doet in het leven waar ze energie van krijgt. Ze is innovatief, leergierig en veelzijdig. Als netwerker en bruggenbouwer houdt ze ervan om mensen en werelden met elkaar te verbinden en daardoor nieuwe perspectieven te creëren. Ze doet alles altijd voor de volle 100%.

Ze heeft een nauwe band met Amsterdam en heeft een internationaal netwerk maar geniet ook erg van de landelijke omgeving waar ze nu woont. Haar tuin is een van haar passies, net als koken. Ze is geboeid door de relatie tussen mens en natuur en beschouwt de natuur als een bron van wijsheid. Ze is een levensgenieter, ze vindt het heerlijk om anderen te verwennen, vrienden thuis te ontvangen en leuke, nieuwe plekjes te ontdekken. Voor haar dochter en de mensen die haar lief zijn doet ze alles.

Ze is op zoek naar een intelligente, gepassioneerde en pro-actieve man die sterk in zijn schoenen staat en gelooft in de liefde. Iemand die tegenwicht kan bieden aan haar onafhankelijke geest en haar koestert en op handen draagt. Hij charismatisch, open-minded en romantisch. Kortom: een man met passie en ‘presence’!

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Sprankelende, krachtige vrouw zoekt man met passie voor het leven!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.