Sprankelende, enthousiaste vrouw zoekt man met stijl en dito omgangsvormen!

Vrouw | 60+

Facts: 73 jaar, woonachtig in ‘t Gooi

Een sprankelende en enthousiaste vrouw, begin 70. Representatief, blond, slank en semi-sportief gekleed. Ze is positief ingesteld, communiceert goed en kan vooral goed luisteren. Is empathisch en liefdevol voor haar medemens. Ze was televisiepresentator, presenteerde 35 jaar evenementen voor het bedrijfsleven en gaf presentatie- en mediatrainingen. Ze heeft kinderen en een rijk sociaal leven. Houdt van stedentrips, reizen, concerten, musea, filmhuis, beetje golf, fietsen en lekker eten. Maar ook van rust en behoud van eigen ruimte.

Ze zoekt een maatje, een man met stijl en dito omgangsvormen. Hij is lief, geïnteresseerd en betrouwbaar en staat volop in het leven. Hij ziet er goed uit (het liefste een lange man), heeft humor, zelfspot, is sportief en heeft een open uitstraling. Bij voorkeur woonachtig in ’t Gooi, of op maximaal 3 kwartier rijden. Beiden financieel onafhankelijk. Alles samen doen hoeft niet, wel er voor elkaar zijn. Samen het leven boeiend en sfeervol maken. Plezier maken, er moet tenslotte wel wat te lachen zijn. Respect voor elkaars hobby’s. Authenticiteit en autonomie behouden.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

 

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Sprankelende, enthousiaste vrouw zoekt man met stijl en dito omgangsvormen!


    Jouw naam


    E-mailadres


    Telefoon


    Bericht aan DTNG.

    DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.