Sportieve authentieke dame met liefde voor de bergen zoekt charismatische man met ambitie

Vrouw | 30-40

Facts: 35 jaar, woonachtig in Amsterdam

Een intelligente en sportieve vrouw met een warme uitstraling. Lang en slank met blond haar. Ze woont in een mooi appartement in Amsterdam Oud-Zuid.

Na het VWO zat ze een jaar in het buitenland om vervolgens rechten te gaan studeren. Ze was buiten haar studie actief in het studentenleven. Daarna ging ze werken op de Zuidas. Nu heeft ze een dynamische en internationale rol die haar veel energie geeft. Ze is ambitieus en wil graag in de toekomst verdere stappen in haar carrière blijven zetten.

Ze houdt van sporten. Ze is onderdeel van een roeiteam, loopt een aantal keren per week hard en fietst graag op haar racefiets. Ze vult het sporten aan met een gezonde leefstijl. Anderzijds gaat ze graag regelmatig goed uit eten. Ze heeft hechte vriendschappen en een warme band met haar familie.

Ze heeft een brede interesse en blijft graag op de hoogte van de belangrijke thema’s van nu. Daarnaast houdt ze van reizen, vooral naar de bergen zowel in de zomer als in de winter.

Bij haar past een man die een brede interesse heeft. Charismatisch, sportief, gevoel voor humor, stabiel en met voldoende ambitie. Met wie ze graag samen dingen wil ondernemen.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Sportieve authentieke dame met liefde voor de bergen zoekt charismatische man met ambitie

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.