Slanke, charmante, hardwerkende dame zoekt ondernemende man met charisma

Vrouw | 40-60

Facts: 59 jaar, woonachtig in Breda

Een slanke, aantrekkelijke, goed verzorgde, intelligente en hardwerkende dame. Ze maakt een warme indruk en komt oprecht geïnteresseerd over.

Opgegroeid binnen een ondernemersgezin, was ze al vroeg gewend om samen met haar ouders mee te helpen in de zaak. Na diverse mooie functies werkt ze nu in een uitdagende wereld waar ze haar mannetje weet te staan. In 2022 rondde ze nog een MBA af.

Ze is een vrouw met een gouden hart, (bijna) altijd vrolijk, intelligent, zorgzaam en duidelijk. Ze brengt de nodige energie en humor met zich mee en is een waar organisatietalent. Ze heeft een warme persoonlijkheid en is een mensenmens! Een echte gever. Ze kan goed luisteren en heeft ook zeker iets te vertellen. Ze weet heel goed wat ze wil.

Ze is graag creatief bezig, ze houdt van lezen en ze gaat graag naar het theater of de film. Ze is een gezelschapsdier. Ze vindt niets leuker dan voor vrienden of familie lekker te koken of gezellig bij elkaar te zijn en urenlang te tafelen onder het genot van een goed glas wijn. Ze vindt het heerlijk om eropuit te trekken. Dat kan een roadtrip zijn naar Oostenrijk of een luxe zon, zee en strandvakantie op de Seychellen.

De partner die bij haar past is het mannelijke, stoere type, die weet hoe hij een vrouw de juiste aandacht moet geven en hij beschikt over een dosis charisma en presence. Daarnaast een man die ondernemend in het leven staat, die niet is vastgeroest maar de drive heeft om dingen te blijven ontdekken of te ondernemen. Een man die weet wat hij wil, een sterk eigen (sociaal) leven heeft en verantwoording neemt voor zijn acties. Tenslotte is hij verzorgd, goed gekleed en galant.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Slanke, charmante, hardwerkende dame zoekt ondernemende man met charisma

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.