Opgewekte, sportieve en avontuurlijke dame zoekt intelligente, breed geïnteresseerde en sociale man

Vrouw | 30-40

Facts: 32 jaar, woonachtig in Breda

Ze heeft lange donkerblonde haren, een lang (1.82m) slank postuur en ze is een knappe verschijning om te zien. Ze woont in een door haarzelf stijlvol ingericht appartement in Breda. Ze kijkt terug op een leuke kindertijd waarin sport en spel voor haar centraal stonden. Ze sloeg als kind al een aardig balletje op de tennisbaan en beoefent deze sport – naast padel – nog altijd met veel plezier.

Ze heeft een universitaire studie gedaan binnen de sociale wetenschappen (met het accent op maatschappelijke vraagstukken en beleid) en heeft het studentenleven beleefd met haar huis- en studiegenoten. Op dit moment werkt ze met veel plezier in een adviesfunctie t.b.v. gezondheidsbeleid waarin ze inhoudelijk kan groeien in diverse expertise. Ze praat er gepassioneerd over en hecht waarde aan fijne contacten met collega’s.

Ze is een loyale en gezellige vriendin te noemen. Ze kletst gemakkelijk, maar kan daarnaast ook goed luisteren en staat altijd voor haar naasten klaar. Samen spelletjes spelen, sporten, naar de film, een stedentrip, borrelen of een hapje eten. Ze heeft ook al veel mooie plekken van de wereld gezien en is niet vies van een beetje avontuur. Zo gaat ze met veel plezier backpacken in Thailand en heeft ze een reis gepland naar Japan met een vriendin. Ook vindt ze het leuk om documentaires te kijken en verdiept ze zich graag in actualiteiten.

In het verleden heeft ze een aantal relaties gehad waarvan ze veel heeft geleerd over wie ze is en wat goed bij haar past. Geen binnenvetter, want ze vindt communicatie binnen een relatie erg belangrijk. Een man die goed bij zijn gevoel kan, ondernemend, geïnteresseerd en wereldwijs is, past beter bij haar. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat hij zijn eigen bezigheden en sociale contacten heeft, zodat ze – naast leuke dingen met elkaar – ook tijd kan besteden aan eigen sociale contacten. Een man met wie ze kan sparren, die breed geïnteresseerd is en naast een hoog IQ, ook een hoog EQ heeft. Een jongensachtige, speelse, maar ook stoere man met wie ze in de toekomst een gezin kan stichten.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Opgewekte, sportieve en avontuurlijke dame zoekt intelligente, breed geïnteresseerde en sociale man

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.