Ondernemende, nuchtere, knappe vrouw zoekt actieve, ambitieuze man!

Vrouw | 30-40

Facts: 37 jaar, 1.72m lang, Gelderland

Een lieve, spontane en intelligente dame. Ze heeft (half)lang blond haar, blauwe kijkers en woont op een heerlijke plek in de Achterhoek. Ze is zeer makkelijk in de omgang en haar warme en open uitstraling zorgen ervoor dat je je heel snel bij haar op je gemak voelt.

Ze heeft in Enschede gestudeerd en kijkt terug op een hele gezellige studententijd waarin ze lid werd van een studentenvereniging en dispuut. Na deze studie verhuist ze naar Groningen voor een tweede studie (Bedrijfskunde en Marketing Management), waar ze ook een heerlijke tijd heeft gehad.

Inmiddels werkt ze in het familiebedrijf en op dit moment is ze verantwoordelijk voor het uitbreiden van een marketingafdeling én organiseert ze alle marketing- en communicatie uitingen. Ze is zeer ondernemend en weet waarover ze praat, maar bezit daarnaast ook een natuurlijke dosis charme en puurheid.

Ze is te omschrijven als warm, puur, zachtaardig, goudeerlijk en nuchter. Ze houdt van mensen die net als zij dicht bij zichzelf blijven en houdt niet van teveel opsmuk. Ze is een echte bourgondiër en levensgenieter en houdt van mensen om haar heen. Lekker lang tafelen met vrienden of familie. Ze is een vrouw die niet verlegen zit om een praatje en ook niet graag stilzit. Ze houdt enorm van skiën en zeilen. Ze is in de zomer veel op het water te vinden in Friesland.

Ze is toe aan een langdurige relatie. De man die bij haar past is net als zij opgewekt, ondernemend en nuchter. Daarnaast houdt hij net als zij van lekker uit eten gaan of borrelen in de kroeg. Het is wel fijn als hij haar een gezonde dosis tegengas kan geven. De ideale man is ambitieus, zorgzaam, vindt familie belangrijk en is sportief en verzorgd. Hij bezit een zekere “joie de vivre” en heeft veel humor. Als hij houdt van buiten- en watersporten is dat een pré!

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Ondernemende, nuchtere, knappe vrouw zoekt actieve, ambitieuze man!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.