Ondernemende, energieke en authentieke man zoekt vrijgevochten vrouw zonder kinderwens

Man | 30-40

Facts: 37 jaar, 1.91m , woonachtig in Den Bosch

Hij is een vrolijke noot met een open, gezellige en spontaan karakter en daarnaast een leuke verschijning om te zien met zijn volle bos donkere krullen en sprekende groene ogen. Hij is een vrije geest, maakt gemakkelijk contact en is daarnaast een echte gentleman. Van jongs af aan merkte hij al dat hij een hiërarchische structuur liever uit de weg gaat en graag zijn eigen beslissingen wil nemen. Studeren deed hij in Nijmegen, Bedrijfseconomie, of zoals hij zelf zegt; ‘gestudeerd in de kroeg’. Hij heeft een fantastische studententijd gehad waar hij al snel tot de ontdekking kwam dat Bedrijfseconomie niet helemaal zijn ding was. Toen hij in Den Bosch Technische Bedrijfskunde ging studeren was dat een schot in de roos. Hij studeerde af en besloot na zijn opleiding niet direct te gaan werken, maar een wereldreis te maken.

Hij heeft een eigen e-learning onderneming en is daarnaast ook gastheer in een skybox van het Phillips Stadion, waar zijn joviale, amicale, respectvolle en breed geïnteresseerde persoonlijkheid helemaal tot zijn recht komt. Daarnaast vindt hij zelf sporten ook erg belangrijk; waar hij vroeger als kind veel fietste, traint hij tegenwoordig met een PT. En waar hij vroeger een echte kroegtijger was en weekenden doorbracht met vrienden in de stad, vindt hij het tegenwoordig belangrijker om goed voor zichzelf te zorgen en doelen te realiseren. Natuurlijk drinkt hij zo nu en dan nog gezellig een biertje in de kroeg, en gaat hij – als bourgondische Brabander – graag ergens een hapje eten. Het laatste decennium stond voor hem vooral in het teken van persoonlijke groei en ontwikkeling. Hij heeft diverse trainingen (NLP, Familieopstellingen, etc.) gedaan en is daardoor zelf enorm gegroeid en ontwikkeld als persoon.

In het verleden heeft hij een aantal relaties gehad en is hij tot de conclusie gekomen dat hij niet de wens heeft om een gezin te stichten. Wel kijkt hij er enorm naar uit om samen met een leuke, humoristische en warme soulmate door het leven te gaan. Om zo samen het avontuur op te zoeken en verrast te worden door allerlei soorten leuke en gave dingen. Entertainment is voor hem zeer breed. Van ski vakanties tot wandelen in de bergen, van Hazes tot Mozart, van onderuit gezakt thuis een film kijken tot met zijn nichtje en neefje naar de Efteling. Het leven is een feest!

Hij voelt zich aangetrokken tot een zelfstandige, energieke en ondernemende vrouw. Een knappe dame met een slank postuur en een warme uitstraling. Zij is ruimdenkend en net als hij vastberaden om haar eigen keuzes te maken in haar leven. Zij kent zichzelf goed, is avontuurlijk en een tikkeltje speels. Of hij zijn hele leven in Nederland wil blijven wonen weet hij nog niet. Ooit heeft hij de ambitie gehad om te verhuizen naar de Caribbean, dus wie weet.

Belangrijk! Ben jij tussen de 29 en 39 jaar oud, heb je géén kinderen en/of de wens om zelf kinderen te krijgen én – dit is een sterke wens van onze klant: ben jij niet gevaccineerd tegen het coronavirus? Reageer dan graag vrijblijvend op dit profiel.

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Ondernemende, energieke en authentieke man zoekt vrijgevochten vrouw zonder kinderwens

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.