Lieve, vrolijke en loyale man zoekt betrouwbare soulmate

Man | 30-40

Facts: 37 jaar, woonachtig regio Den Haag

Hij is een lange (1.90) mannelijke man om te zien met een spontane open blik en een vriendelijke lach op zijn gezicht. Hij is geboren en getogen in de buurt van Den Haag en opgegroeid in een ondernemersgezin. Hij heeft Detailhandel gestudeerd en heeft zichzelf daarna verder ontwikkeld tot Filiaalmanager en Verkoopspecialist. Hij wordt omschreven als een ijverige, gedreven en vriendelijke collega.

Ook binnen zijn sociale kringen is hij een geliefde en loyale vriend die het leuk vindt om binnen zijn vriendengroep activiteiten en uitstapjes te organiseren, hij is daar ook erg goed in. Hij is te omschrijven als “eerlijk, oprecht, warm, empathisch, betrokken en spontaan”. Een man met een zacht karakter die er altijd voor open staat om zichzelf te blijven ontwikkelen door middel van trainingen en coaching.

Een dame die bij hem past is sportief, ondernemend en vrouwelijk om te zien. Hij heeft een lichte voorkeur voor lange dame met krullend haar, maar nog veel belangrijker voor hem is dat ze lief en betrouwbaar is. Een dame met kinderen is welkom, evenals een dame die in de toekomst zelf een gezin zou willen stichten. Hij kijkt er echt naar uit om weer verliefd te worden en zijn leven te delen met een leuke dame aan zijn zijde! Een grote pre wanneer zij ook woonachtig is in Zuid-Holland.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Lieve, vrolijke en loyale man zoekt betrouwbare soulmate

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.