Krachtige, ondernemende, knappe vrouw zoekt mannelijke man met charme

Vrouw | 40-60

Facts: 47 jaar, woonachtig in Haarlem

Ondernemende, lieve vrouw met een lekkere dosis humor. Ze leeft het leven met een positieve blik en op een sprankelende en vrolijke wijze. Ze straalt veel kracht en energie uit en met haar lange blonde haren en mooie figuur is het een knappe vrouw om te zien!

Ze komt uit een warme en hechte familie met bourgondische gezelligheid, waar ze enorm van houdt. Ze heeft een warme en hechte vriendengroep. Na haar studie heeft ze al snel carrière gemaakt in het vastgoed. Ze is nu werkzaam als Commercieel Directeur bij een beursgenoteerd bedrijf. Ze is ambitieus en krijgt veel energie van haar werk.

Ze heeft een hechte band met haar 3 kinderen (in de leeftijd 13 tot 18). Ze is op goede voet met haar ex en samen hebben ze co-ouderschap. Ze is te omschrijven als een vrouw met een gouden hart, (bijna) altijd vrolijk, intelligent, loyaal, gezellig, zorgzaam en duidelijk. Ze brengt de nodige energie en humor met zich mee. Ze weet heel goed wat ze wil en ze komt zelfverzekerd over. Ze heeft een ontzettende warme persoonlijkheid.

Ze is sportief en gaat graag skiën, hockeyen of een potje padel spelen. Ook houdt ze van verschillende watersporten. Ze is bourgondisch en vindt niets leuker dan met vrienden of familie urenlang te tafelen onder het genot van een goed glas wijn thuis of lekker buiten de deur. Ajax of Formule 1 kijken is voor haar pure ontspanning. Haar vakantie bestaat het liefst uit zon, zee en strand, afgewisseld met de nodige sightseeing. Ze kan een bepaalde mate van luxe wel waarderen. Ze heeft haar hart verknocht aan Italië.

Ze voelt zich aangetrokken tot het type mannelijke man. Hij is galant, geeft haar een gevoel van bescherming, maar gaat een pittige discussie niet uit de weg. Graag is hij financieel zelfstandig. Familiemens, humor en emotionele intelligentie scoren plus punten bij haar. Kortom: een echte man, zakelijk maar met een zekere charme en jeugdige speelsheid, die samen met haar wil genieten. Graag is hij lang, fit en goed verzorgd.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Krachtige, ondernemende, knappe vrouw zoekt mannelijke man met charme

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.