Intelligente, warme vrouw zoekt ondernemende, sportieve man

Vrouw | 30-40

Facts: 38 jaar, woonachtig in Amsterdam

Ze is een slanke, lieve en intelligente vrouw. Een aantrekkelijke vrouw met grijsgroene ogen en lang donkerbruin haar. Niet alleen in haar werk als jurist maar ook privé staat ze bekend als iemand die voor anderen klaarstaat.

Na de middelbare school is ze Rechten gaan studeren in Tilburg. Vervolgens startte ze haar carrière bij een advocatenbureau. Ze werkt inmiddels als Jurist in Amsterdam en ze geeft als docente ondernemingsrecht les aan een universiteit.

Ze is van nature nieuwsgierig aangelegd, ze is oprecht en houdt van mensen, in alle soorten en maten. Ze is ruimdenkend, kan zeer goed luisteren en velt niet snel een oordeel. Verder heeft ze een warme persoonlijkheid, staat heel positief in het leven, is breed geïnteresseerd en maatschappelijk betrokken. Ze vindt humor belangrijk en neemt dit zelf ook mee.

In haar vrije tijd speelt ze graag een potje tennis, ze bezoekt regelmatig een theatervoorstelling, museum, of gaat lekker (uit)eten of borrelen met vrienden en familie. Ze kiest net zo makkelijk voor een sterrenrestaurant als voor een leuke gezellige kroeg. Zelf koken vindt ze ook erg leuk om te doen. Maar ook vindt ze het heerlijk om even lekker op de bank een film te kijken, een lekkere lange wandeling te maken of een goed boek te lezen. Reizen doet ze graag; van een heerlijke strandvakantie liggend op een bedje met een goed glas wijn tot 2 maanden backpacken door Argentinië.

Ze is toe aan een duurzame relatie met een man met wie ze haar leven kan delen. De man die bij haar past is charmant en attent. Een man die zorgzaam is en aandacht heeft voor haar. Iemand die haar een gevoel van bescherming biedt, maar lekker sparren of discussiëren niet uit de weg gaat. Haar ideale partner staat positief in het leven, bezit een gezonde dosis (scherpe) humor en wil samen met haar genieten van het leven! Tot slot is hij intelligent en maatschappelijk betrokken.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Intelligente, warme vrouw zoekt ondernemende, sportieve man

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.