Intelligente vrouw met stralende lach zoekt charmante man met humor!

Vrouw | 40-60

Facts: 50 jaar, 1.80m lang, woonachtig in Zaltbommel

Een lieve, intelligente vrouw met een warme uitstraling. Ze woont samen met haar zoon in Zaltbommel. Met haar stralende lach, slanke postuur en lange goudblonde haren is ze een knappe vrouw om te zien. Ze heeft klasse zowel in haar verschijning als in haar doen en laten.

Ze is na de middelbare school eerst voor een tijdje als au pair aan de slag gegaan in Zuid-Frankrijk en heeft daarna 5 jaar in Griekenland gewoond en gewerkt. Een mooie tijd waarin ze zich ontwikkelt tot een sterke, zelfstandige vrouw die weet wat ze wil. In Nederland rondde ze de HBO-opleiding Communicatie af en later Human Resources Management. In 2007 besluit ze om als zelfstandige aan de slag te gaan. Ze werkt in verschillende functies voor beursgenoteerde bedrijven.

Haar vrienden omschrijven haar als een vrouw die vrolijk is, intelligent, gezellig, zorgzaam en duidelijk. Ze heeft een open en warme persoonlijkheid, waardoor ze zeer makkelijk in de omgang is. Ze stelt graag haar huis open voor vrienden en familie. Ze is iemand die juist houdt van de kleine dingen in het leven. Ze is zelfverzekerd en denkt graag in oplossingen. Zoals het een echte ondernemer betaamt, is ze zeer initiatiefrijk en ze vindt het dan ook leuk als haar toekomstige partner dat ook is.

Ze is sportief en doet aan yoga. Ze houdt van lezen en ze bezoekt graag een leuke theatervoorstelling, een museum, lekker avondje dansen of (uit)eten/borrelen met vrienden en familie. Koken vindt ze erg leuk om te doen. Een andere passie van haar is reizen. Dit is vaak een mix van actief en ontspanning. Ze kan genieten van een heerlijke strandvakantie liggend op een bedje met een goed boek tot backpacken in Colombia. Ook met (spontane) weekendjes weg kun je haar blij maken. Ze is ook vaak Griekenland waar een stukje van haar hart ligt.

De man die goed bij haar past, is een charmante en zorgzame man die attent is en aandacht heeft voor haar. Hij kan luisteren en hoort wat de ander zegt. Ze vindt het aantrekkelijk als een man weet wat hij wil, verantwoording neemt voor zijn acties en respect heeft voor anderen. Humor, eerlijk- en gelijkwaardigheid scoren pluspunten. Het oog wil ook wat dus als het even kan graag een lange, goed verzorgde en sportieve man met een open en warme uitstraling.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Intelligente vrouw met stralende lach zoekt charmante man met humor!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.