Intelligente, sociale gentleman zoekt een vrolijke, assertieve vrouw

Man | 30-40

Facts: 38 jaar – 1.84m lang – regio Utrecht

Hij is een verzorgde mannelijke man om te zien met donker haar en sprekende blauwe ogen. Hij kleedt zich goed – casual, sportief – en straalt zelfverzekerdheid uit. Maar hij is zeker ook lief, attent en zorgzaam voor zijn dierbaren.

Na een loopbaan bij enkele multinationals en startups in commerciële rollen, is hij een eigen onderneming begonnen. Met zijn scherpe blik, analytisch vermogen, creativiteit en doorzettingsvermogen heeft hij al veel bereikt. Hij is heel doortastend en volhardend, maar daarnaast ook heel bescheiden en down-to-earth. Juist het gedeelte van nieuwe dingen ontwikkelen, uitproberen en verbeteren past heel goed bij hem.

Hij heeft een goede band met zijn familie en hard werken en plezier maken zijn er met de paplepel ingegoten. Zijn vrienden zijn belangrijk voor hem en daar heeft hij intensief contact mee; borrelen, sport kijken, samen eten of een feestje of festival. Wielrennen is daarnaast zijn grote passie. Tijdens zijn studie heeft hij in Utrecht en in het buitenland gewoond. Hij heeft al behoorlijk wat van de wereld gezien maar er staat zijn bucketlist nog vol met plekken waar hij benieuwd naar is. Het hoeft voor hem echter niet altijd ver van huis, hij kan intens genieten van Noord Italië, Zwitserland of Oostenrijk.

Na enkele lange relaties, zou hij graag weer geluk delen met iemand. Samen iets moois opbouwen, leuke dingen doen, genieten van het leven en elkaar steunen. Zijn ideale vrouw is sportief (slank), ontwikkeld, intelligent en ambitieus. Een zelfstandig iemand die haar leven op de rit heeft, weet wat ze wil en een goede balans in ratio en emotie heeft. Een vrouwelijk type die weet wat doorzetten is en die tegengas kan geven. Ze heeft haar eigen ambities en passies. Daarin kunnen ze elkaar vinden en/of inspireren. Of hij in de toekomst kinderen wil, weet hij nog niet zeker, maar een duurzame relatie heeft voor hem de hoogste prioriteit.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Intelligente, sociale gentleman zoekt een vrolijke, assertieve vrouw

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.